skip to Main Content

5 goede redenen voor een high tea

5 goede redenen voor een high tea bij Hoeve Kromwijk

Wilt u even lekker bijkletsen met vriendinnen of familie? In een mooie en sfeervolle omgeving onder het genot van de lekkerste hapjes? Dan is een high tea in Zoetermeer bij Hoeve Kromwijk wat u zoekt. Bij ons geniet u in ontspannen sfeer van elkaars gezelschap terwijl wij de hapjes en de drankjes verzorgen. Wij geven u vijf goede aanleidingen om vandaag nog een reservering te plaatsen.

De ideale plek voor een babyshower

Is er een baby op komst? Wat leuk! Een baby shower is een leuke manier om de aanstaande moeder even lekker in de watten te leggen. Zo staat ze even helemaal in het zonnetje. Met onze geheel verzorgde high tea babyshower, zal het jullie aan niets ontbreken en heeft u alle tijd voor uw vriendin. Wij zorgen voor hapjes, drankjes en versiering. Wilt u zelf nog extra versieringen aanbrengen? Dat is geen enkel probleem.

Hoeve Kromwijk Zoetermeer een bijzondere High tea

Zorgeloos je verjaardag vieren

Een jaartje erbij dat mag gevierd worden! Lekker eten, kletsen en een dagje helemaal in het middelpunt staan. Met een geheel verzorgde high tea hoeft u zelf niets te regelen, zo kunt u optimaal genieten van uw verjaardag.

Bijzonder uitje met je moeder of oma

Quality time doorbrengen met onze moeder of oma, dat schiet er vaak bij in. Even snel een bak koffie doen of een belletje, maar echt de tijd voor elkaar nemen? Verras uw moeder of oma daarom met een high tea. Zo creëert u een bijzonder moment waar jullie even echt de tijd voor elkaar hebben.

Heerlijke onderbreking bij een fietstocht

In de omgeving van Zoetermeer kunt u heerlijk fietsen. Bossen, duinen en het historische centrum van Zoetermeer, er valt genoeg te ontdekken. Maar van al dat fietsen krijgt u natuurlijk wel trek. En wat is er dan leuker dan uw fietstocht te onderbreken met een high tea? Zo kunt u lekker bijkomen terwijl jullie genieten van de lekkerste hapjes en theesoorten.

Ook een high tea organiseren?

Wilt u ook graag een gezellig samenzijn met vriendinnen of familie organiseren? Bekijk dan de informatie over onze high tea in Zoetermeer of reserveer direct.

Back To Top