Condoleances

Condoleances

 

Wanneer een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Eén van de gewoontes is om nabestaanden te condoleren en samen met familieleden en vrienden de overledene te herdenken.

Condeleance locatie Hoeve Kromwijk

Restaurant Hoeve Kromwijk in Zoetermeer biedt meerdere mogelijkheden voor een condoleance. Wij beschikken over diverse ruimtes waar in alle rust en in een persoonlijke sfeer de condoleance plaats kan vinden. Ook kunt u na de condoleance bij ons terecht voor bijvoorbeeld een lunch, borrel of diner.

Wij zijn gelegen op loopafstand van crematorium de Meerbloemhof in Zoetermeer en beschikken over 80 gratis parkeerplaatsen voor de deur. Wij zijn rolstoeltoegankelijk en hebben een mindervalidetoilet. Onderstaand kunt u een document downloaden met diverse mogelijkheden:
Condoleancemogelijkheden Hoeve Kromwijk 

U kunt contact met ons opnemen over de mogelijkheden voor een condoleance bij Hoeve Kromwijk in Zoetermeer. Er zijn dagen dat wij niet bereikbaar zijn, omdat wij dicht zijn. U kunt ons dan mobiel bereiken: 06-4137 2036 omdat er vaak haast is geboden.