skip to Main Content

Een unieke trouwlocatie in Zoetermeer

Een prachtige trouwlocatie in Zoetermeer

Bent u verloofd met de liefde van uw leven? Van harte gefeliciteerd! Dan is het nu tijd om de perfecte trouwlocatie te zoeken. Als het hierop aankomt, dient elk aspect aan de trouwlocatie natuurlijk bij te dragen aan een onvergetelijke, mooiste dag van uw leven. Hoeve Kromwijk vertelt u hier niet alleen alles over waar de perfecte trouwlocatie aan moet voldoen, maar ook hoe onze locatie u daar ruimschoots in voorziet!

Sfeer boven alles

Als een trouwlocatie iets moet zijn, dan is het wel sfeervol. Waarschijnlijk hebben u en uw partner al wel een duidelijk beeld van hoe u wenst dat het eruit ziet. Bij Hoeve Kromwijk rekent u altijd op een uitstekende ambiance en een uitstekende service. U kunt bij ons terecht voor een unieke trouwceremonie, maar ook voor de bruiloftsreceptie. Bij ons zijn verschillende arrangementen mogelijk, waardoor u gegarandeerd de bruiloft krijgt zoals u en uw partner die voor ogen hebben.

een unieke Trouwlocatie in Zoetermeer

Bereikbaarheid

De kans is groot dat er op uw bruiloft veel gasten zijn uitgenodigd. Daarom is het essentieel om een locatie uit te zoeken die niet alleen de juiste grootte heeft, maar ook de juiste ligging. Een goede trouwlocatie heeft een centrale ligging die goed te bereiken is voor iedereen, waar diegene dan ook vandaan komt en op welke manier hij of zij dan ook reist. Daar komt bij dat een trouwlocatie voldoende parkeergelegenheden moet hebben om alle gaten dichtbij te kunnen laten parkeren. Hoeve Kromwijk voorziet u hier ruimschoots in.

Het fijne van onze trouwlocatie

Door voor Hoeve Kromwijk als trouwlocatie te kiezen kiest u al voor een heerlijke ambiance, een gunstige locatie en meer dan voldoende parkeergelegenheden. Daarnaast rekent u bij ons ook op de volgende fijne pluspunten:

  • Gratis WIFI
  • Volledige culinaire verzorging door ons
  • Mogelijkheid tot aanvullend lunch, borrel en diner
  • Diverse arrangementen mogelijk
  • We rekenen geen zaalhuur

Trouwlocatie reserveren

Alles waar de trouwlocatie Zoetermeer voor de perfecte trouwdag aan moet voldoen, vindt u dus bij Hoeve Kromwijk in Zoetermeer. Neem gerust contact met ons op voor vragen of om te reserveren. U bereikt ons telefonisch via 079-3217498 of per e-mail via info@hoevekromwijk.nl. Bij Hoeve Kromwijk bezorgen we u met heel veel plezier de meest gelukkige dag van uw leven.

Back To Top