skip to Main Content

Brunchen bij Hoeve Kromwijk: altijd een succes

Wordt het weer eens tijd om met een leuk gezelschap buiten de deur af te spreken? Dan is voor veel mensen de zondag een geschikte dag. Het is immers weekend, de boodschappen zijn in huis en klusjes gedaan. En die zondag is perfect, want ook dé dag voor een brunch in Zoetermeer. Bij Hoeve Kromwijk weet men wat gasten verwennen is. U teert de rest van de zondag op dit supergezellige samenzijn en gaat opgewekt de week weer tegemoet.

Wat is brunchen?

Dat is de vraag die wij wel vaker krijgen. Algemeen gesproken is een brunch een soort kruising tussen het ontbijt en de lunch. Vanwege het Engelse woord ‘breakfast’ begrijpt u ook waar die samenvoeging vandaan komt.

U zou ook kunnen zeggen dat een brunch een verlaat ontbijt is. En omdat het inmiddels al later op de dag is, wordt er flink uitgepakt, en dit eetmoment gecombineerd met de lunch. Maar een brunch is geen doorsnee brunch, want bij Hoeve Kromwijk laten wij niets te wensen over.

Bekijk de brunch brochure

Brunchen bij Hoeve Kromwijk

High Wine bij Hoeve Kromwijk

Brunchen met de hele familie

Een goed moment voor een brunch is ergens tussen het eind van de ochtend en het begin van de middag. Daarom is brunchen mogelijk tussen 11.00 en 13.00 uur. U heeft dus ruim de tijd om uitgebreid te genieten van die onovertroffen brunch  en tussendoor op uw gemak de tijd te nemen om te praten, en om aandacht te geven aan de kinderen. U hoeft dus niet bang te zijn dat u tijd tekort komt.

Kortom een heerlijke brunch voor de hele familie voor jong en oud.

Brunch reserveren

Een geweldige familiebrunch voor jong en oud

Maar hoe vult Hoeve Kromwijk haar brunch in Zoetermeer dan in?  Om te beginnen: er wordt een verrukkelijke soep voor u klaar gezet. Ook roerei in combinatie met bacon. Het zal niet meevallen om te kiezen tussen al die verschillende kaassoorten en vleeswaren. Het goede nieuws is gelukkig dat u niet echt hoeft te kiezen. Want tussen 11.00 en 13.00 uur heeft u alle gelegenheid om al die heerlijke kazen te proeven. De visliefhebbers komen ook aan hun trekken, net als de mensen die dol zijn op salades. Last but not least: er is ook plaats ingeruimd voor kroketten!

Brunch Zoetermeer

Dessertbuffet bij brunchen bij Hoeve Kromwijk

Maar: vergeet niet wat ruimte over te houden. Want brunchen in bij Hoeve in Zoetermeer wordt afgerond met een dessertbuffet. Voor ieder wat wils, ook voor de kinderen. U kunt er gerust op zijn dat u de rest van de middag niet meer hoeft te eten. En misschien kan het koken deze zondagavond een keertje worden overgeslagen. U geniet nog na van al dat brunchlekkers en heeft waarschijnlijk niet eens meer trek in een warme maaltijd.

Onze tip: maak na afloop nog een fijne wandeling in de omliggende parken. Het zal uw zondag extra goed doen.

De brunch bij Hoeve Kromwijk

Elke zondag om 11:00

Diverse soorten brood
Diverse soorten zoet beleg, vleeswaren en kazen
Carpaccio van ossenhaas met rucola, pijnboompitten, Parmezaan en truffelmayonaise
Visplateau met gerookte zalm, makreel, garnalen en een romige cocktailsaus
Salade met tomaat, rode ui, feta en avocado
Paté met bijpassende chutney
Roerei met bacon
Holtkamp draadjesvlees-croquetten met mosterd
Romige paddenstoelensoep

***
Dessertbuffet

Vanille crème brûlée
Chocolademousse
Vers fruit

***
Voor de kinderen pannenkoeken met stroop en poedersuiker

Brunchen op een toplocatie

Zo ziet u maar: brunchen bij Hoeve Kromwijk in Zoetermeer wordt er flink uitgepakt. Wel nog even op een rij waarom deze locatie daar perfect voor is:

 • Unieke locatie
 • Zeer goed bereikbaar
 • Genoeg parkeerruimte voorhanden
 • Openbaar vervoer stopt bijna voor de deur
 • Kwaliteitsgerechten
 • Mooi op elkaar afgestemde gerechten en hapjes
 • Zeer ruime keuze
 • Warme en koude gerechten, plus een dessertbuffet
 • Fijne setting voor uw familie en ander gezelschap
 • Welkome sfeer
 • Toegewijd personeel

Brunchen Zoetermeer bij Hoeve Kromijwk

Reserveer uw brunch

Op welke zondag mag Hoeve Kromwijk u verwelkomen?

Direct reserveren of wilt u meer weten over de brunch of andere mogelijkheden bij Hoeve Kromwijk? Vul het contactformulier in of stuur een mail naar reserveringen@hoevekromwijk.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook direct bereiken via 079-3217498. Wij helpen u graag verder.

Brunch reserveren
Back To Top