skip to Main Content

High Beer voor echte bierliefhebbers

Onze High Beer in Zoetermeer is een echt succes. Vanuit heel Nederland komen bierliefhebbers graag onze kant op. Wilt u ook graag heerlijk genieten van de lekkerste biertjes en zeer smaakvolle gerechten? Dit doet u natuurlijk met goed gezelschap in een stijlvol restaurant: Hoeve Kromwijk! Hoeve Kromwijk biedt bijzonder aantrekkelijke arrangementen aan, waaronder onze lekkere High Beer.

Even echt genieten

Met een High Beer kunt u met uw vrienden heerlijk bij babbelen onder het genot van speciale biertjes. U kunt dit doen met uw vriendengroep, maar het is ook een echte aanrader voor families zonder kinderen. Of neem uw partner mee en geniet samen van de romantisch setting. Met deze gezellige omgeving komt u al snel tot een goed gesprek. Onze High Beer is ook zeer geschikt voor het maken van een zakelijke verbinding.

Bekijk de High Beer Brochure

High beer Zoetermeer

High beer

Proosten met bier en lekkernijen

Bent u bij Hoeve Kromwijk om iets te vieren of om ergens op te proosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U bepaald zelf het moment waarop dit gebeurd. Ook bij de volgende biertjes zullen hapjes geserveerd worden zodat er altijd iets lekkers te eten is. Zo kunt u met uw gezelschap het over van alles en nog wat hebben zonder droog te staan, dat willen wij natuurlijk niet laten gebeuren. Het hebben van een gezellige middag is onze prioriteit, zodat jullie de aankomende jaren met veel plezier terugdenken aan deze High Beer.

Mannen bier, vrouwen wijn?

De meeste mensen gaan er eigenlijk standaard vanuit dat voor mannen automatisch bier wordt gehaald en voor vrouwen wijn. Maar wist u dat vrouwen ook dol zijn op speciaalbieren? Een High Beer is dus zowel leuk voor hem als voor haar.

Proef verschillende lekkere biertjes en kom erachter welke uw favoriet is. Dat kan alleen maar genieten zijn!

Bier en meer bij Hoeve Kromwijk

Dacht u dat een High Beer alleen maar bier betreft? Dan kunnen wij u met veel plezier vertellen dat u ook nog veel appetijtelijke hapjes kunt verwachten die uw bier vergezellen.

Dankzij de lekkere combinaties komen de smaken van het bier nog beter naar boven. In de keuken wordt namelijk hard gewerkt om ook alle andere lekkernijen voor te schotelen.

Tijd uit het oog verliezen

Wanneer u een gezellige middag heeft wilt het weleens gebeuren dat u de tijd uit het oog verliest, dat is nou precies wat wij tijdens deze High Beer willen bereiken. Onze kok werkt gewoon vrolijk door om u regelmatig diverse smakelijke hapjes te presenteren. Dit gebeurt met een borrelplank, met voor iedereen wat wils. U zult proeven hoe zeer de koks van Hoeve Kromwijk hun best hebben gedaan om uw smaakpapillen te laten verwennen met die heerlijke hapjes tijdens uw High Beer.

High Beer in Zoetermeer

Diverse soorten bier

Tijd om bier te proeven! Tijdens deze proeverij ervaren u, uw vrienden of vriendinnen echte quality time. U gaat bewust bezig met het proeven van het bieren en genieten van elkaars gezelligheid. Hoe leuk is dat? U kunt genieten van blond, donker, stout, IPA en meer! Welk bier heeft uw voorkeur? Wie weet vindt u wel een nieuw favoriet.

High Beer: niet zelf organiseren

U kunt natuurlijk ook altijd zelf een proeverij organiseren, maar met de gezellige en stijlvolle sfeer van Hoeve Kromwijk heeft u bij ons alles wat u zoekt. Daarnaast hoeft u zelf geen moeite te doen en regelen wij alles voor u en uw gezelschap, dat is pas genieten! Dit scheelt u veel tijd en stress en u hoeft alleen maar te genieten van uw fijne gezelschap en de lekkerste biertjes en versnaperingen.

Daarom een High Beer bij Hoeve Kromwijk

We zetten nog even op een rij waarom u bij Hoeve Kromwijk helemaal goed (en lekker) zit met een High Beer:

  • Zeer goed bereikbaar
  • Unieke locatie
  • Fijne sfeer
  • Kwaliteit in de keuken én aan tafel
  • Zeer gevarieerde gerechten
  • Bijpassende goede en smaakvolle biertjes
  • Uitstekend geschikt voor privé-setting, maar ook zakelijke afspraak
  • Gezellig borrelen en culinair genieten
High Beer reserveren

High Wine Zoetermeer

Reserveer een High Beer om nooit meer te vergeten

Wilt u direct reserveren of meer weten over de High Beer of andere mogelijkheden bij Hoeve Kromwijk in Zoetermeer? Vul het contactformulier in of stuur een mail naar reserveringen@hoevekromwijk.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook direct bereiken via 079-3217498. Wij helpen u graag verder.

Back To Top