skip to Main Content

High tea in ontspannen sferen in de regio Delft

Bent u van plan om één dezer dagen eens op een vernieuwende manier met vrienden en/of familie samen te komen? Wilt u dat doen op een ontspannen manier op één van de mooiste locaties in de regio van Delft? Houdt u daarbij ook van veel verschillende soorten overheerlijke thee? Dan is een high tea bij Hoeve Kromwijk echt wat voor u! U zult uzelf en uw gezelschap er bijzonder aangenaam mee verrassen.

Wat houdt een high tea precies in?

Alhoewel het fenomeen high tea steeds bekender begint te worden, vertellen we er hier nog altijd graag meer over. De high tea is een traditionele Britse maaltijd waar in de namiddag van wordt genoten. De maaltijd bestaat uit hartige en zoete hapjes die worden vergezeld door verschillende soorten lekkere thee. De perfecte manier om in de Delftse regio met vrienden en familie samen te komen en met z’n allen te ontspannen en genieten.

Hoeve Kromwijk een bijzondere High tea vlakbij Delft

High tea Delft

Genieten in gangen of in buffetvorm

Afhankelijk van de omvang van de groep krijgt u diverse hapjes in gangen of in buffetvorm aangeboden. Komt u met een kleine groep bij ons op een unieke locatie vlakbij Delft? Dan krijgt u allerlei hapjes e.d. aan tafel gebracht. Heeft u juist een relatief grote groep? Dan zetten we een handig buffet voor u klaar. Onze vriendelijke medewerkers zullen altijd regelen dat uw high tea in de regio Delft helemaal naar wens is.

Bekijk de High Tea brochure

Gevarieerde high tea in de regio Delft

Heeft u een aantal mensen in uw gezelschap waarvan u weet dat ze bepaalde dingen niet lusten? Geen paniek, we bieden u zo’n groot aanbod aan eten dat er voor elk wat wils is. Zo zullen de vingersandwiches als starter belegd met bijvoorbeeld kipfilet, kaas of salade iedereen al blij kunnen maken. Met onze uitstekende culinaire ondersteuning, heeft u de ultieme high tea in de regio Delft.

High Tea in Delft

Smakelijke voortzetting

Bij het eten zeggen we het vaak tegen elkaar. Met onze high tea in de buurt van Delft geldt dit al helemaal. Want aan onze high tea lijkt geen einde te komen met al die lekkere hartige en zoete lekkernijen en theesoorten. We gaan bij Hoeve Kromwijk dan ook niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor kwantiteit. Zodoende laten we in de regio Delft niets te wensen over. Als u binnen no-time wordt uitgenodigd voor een high tea in de regio Delft door iemand van uw gezelschap, mag dat dan ook zeker niet verbazen.

High tea: verschillende mogelijkheden

U zult merken dat u de ene lekkernij nog amper op heeft zodra de volgende op tafel komt. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere soep met een brioche met zalm. Of wat dacht u van heerlijke muffins, bonbons en verse koekjes? Dit allemaal gecombineerd met onze diverse theesoorten. Wilt u naast thee ook nog liever iets anders erbij drinken? Op dat gebied hebben we ook meer dan voldoende opties! We serveren graag diverse andere dranken bij u aan tafel. Wat dacht u bijvoorbeeld van een glaasje Cava als welkomstdrankje bij uw high tea vlakbij Delft?

High tea babyshower in de regio Delft

Het is wellicht niet het eerste wat in u opkomt, maar een high tea babyshower is een geweldig leuke en hippe setting om de komst van de ‘kleine’ te vieren. Een leuke manier om elkaar weer eens te spreken in de regio Delft en uiteraard om uw zwangere vriendin in het zonnetje te zetten en cadeaus uit te delen. Geniet gezamenlijk van een prachtige dag vol lekker eten en thee. Hoeve Kromwijk zorgt altijd voor een onvergetelijke high tea babyshower in buurt van Delft.

High Tea in de buurt van Delft bij Hoeve Kromwijk

High tea babyshower tot in de puntjes geregeld

Voor een high tea babyshower in de regio Delft verzorgen we alles tot in de puntjes. Zo valt bij binnenkomst de roze of blauwe decoratie meteen op. Wilt u het graag nog wat uitgebreider aanpakken? Dat kan zeker bij Hoeve Kromwijk. Uiteindelijk kan er uitstekend genoten worden van lekker eten en goede thee. Ons personeel in de regio Delft zorgt overal voor, dus u en uw vriendinnen kunnen de aandacht volledig aan elkaar geven.

High Tea (babyshower) Hoeve Kromwijk

Als u een toplocatie wilt voor een high tea in de regio Delft, gaat u naar Hoeve Kromwijk. Onze mensen zorgen voor een onvergetelijke en gezellige ervaring. U ben bij ons verzekerd van de volgende voordelen:

  • Ontspannen sfeer
  • Grote variëteit in hapjes
  • Uitstekende bereikbaarheid
  • Ruim voldoende parkeerplekken
  • Mooie locatie
  • Kwaliteiten in eten, drinken en personeel
  • Aan tafel of in buffetvorm
  • Voor kleine en grote gezelschappen

High tea

High Tea €25,75 p.p.

Optioneel: een feestelijk glas cava als starter (€ 5,50 p.p.)

Wij serveren de high Tea in drie rondes.
Vanaf 20 personen presenteren we de gerechten in buffetvorm.

Sandwiches

Vingersandwich met oude kaas en mosterdmayonaise
Vingersandwich met eiersalade en bieslook
Vingersandwich met kipfilet en knoflookmayonaise

Hartig

Kopje soep van het seizoen
Brioche met gerookte zalm en citroenmayonaise

Zoetigheden

Scones met aardbeienconfituur en clotted cream
Diverse zoetigheden

Onbeperkt thee van Garden Series

 

Consumpties die niet hierboven zijn beschreven, vallen buiten het arrangement en serveren wij op basis van nacalculatie.

Babyshower High Tea €28,50 p.p.

Optioneel: een feestelijk glas alcoholvrije cava in roze of blauw als starter (€ 5,50 p.p.)

Wij serveren de high tea in drie rondes.
Vanaf 20 personen presenteren we de gerechten in buffetvorm.

Sandwiches

Vingersandwich met oude kaas
Vingersandwich met eiersalade en bieslook
Vingersandwich met gerookte kip en knoflookmayonaise

Hartig

Kopje soep van het seizoen
Bladerdeeghapjes (3 p.p.)

Zoetigheden

Scones met aardbeienconfituur en clotted cream
Diverse zoetigheden

Onbeperkt thee van Garden Series

Consumpties die niet hierboven zijn beschreven, vallen buiten het arrangement en serveren wij op basis van nacalculatie.

Reserveer uw high tea in de regio Delft

Wilt u meteen reserveren of wilt u meer weten over de high tea of andere mogelijkheden bij Hoeve Kromwijk in de omgeving van Delft? Vul het contactformulier in of stuur een mail naar reserveringen@hoevekromwijk.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook direct bereiken via 079-3217498. De high tea serveren wij uitsluitend na reservering van maandag t/m zondag, aanvang tussen 12.00 en 15.00 uur.

Back To Top