skip to Main Content

High tea vlakbij Leidschendam met veel soorten hapjes en gerechtjes

Zit u eraan te denken om snel eens met vrienden of familie af te spreken, maar wilt u dat op een onverwachte en onvergetelijke manier aanpakken? Wilt u gezellig ontspannen op één van de mooiste locaties in de buurt van Leidschendam en omgeving? Bent u tot slot ook nog eens een groot thee-liefhebber? Dan is er eigenlijk maar één optie voor u: een overheerlijke high tea bij Hoeve Kromwijk! U zult uzelf en uw gezelschap er uitstekend mee verrassen.

High Tea: hoe zat het ook alweer?

High tea. Misschien bent u er al bekend mee, misschien ook niet. Hoe dan ook, we vertellen er hier graag wat meer over. De high tea is een ouderwetse en klassieke Britse maaltijd die voornamelijk in de namiddag wordt genoten. De maaltijd bestaat traditioneel uit hartige en zoete hapjes gecombineerd met uiteenlopende theesoorten. De ideale manier om in Leidschendam en omgeving met vrienden en familie te socializen en te genieten.

High Tea reserveren
Bekijk de High Tea brochure

High tea Leidschendam

High tea Leidschendam bij Hoeve Kromwijk

Als buffet of in verschillende gangen

Afhankelijk van hoe groot uw gezelschap is, bieden we u verschillende lekkernijen in gangen of in buffetvorm aan. Komt u met een kleiner gezelschap bij ons langs ? Dan krijgt u diverse hapjes e.d. aan tafel geserveerd. Komt u met een vrij grote groep bij ons langs? Dan zorgen we dat er een fijn buffet voor u klaarstaat. Het vriendelijke personeel zal altijd ervoor zorgen dat uw high tea in de buurt van Leidschendam en omgeving helemaal aan uw wensen voldoet.

Gevarieerde high tea in de Leidschendamse omgeving

Heeft u een paar mensen in uw groep waarvan u weet dat ze zekere dingen niet lusten? Dat is geen enkel probleem, we bieden u zo’n groot aanbod aan hapjes en andere lekkernijen, dat er voor iedereen wat tussen zit. Zo zullen de vingersandwiches als starter belegd met bijvoorbeeld kipfilet, kaas of salade iedereen al wel kunnen bekoren. Met onze geweldige culinaire ondersteuning, bent u verzekerd van de beste high tea vlakbij Leidschendam.

High Tea vlakbij Leidschendam

Smakelijke voortzetting

We wensen elkaar in het dagelijks leven vaak een smakelijke voortzetting. Met onze high tea staat die waarheid al helemaal als een huis. Want aan onze high tea lijkt geen einde te komen met al die lekkere hartige en zoete lekkernijen en thee-varianten. We hebben bij Hoeve Kromwijk dan ook niet alleen kwaliteit, maar ook kwantiteit hoog in het vaandel staan. Op die manier laten we de regio Leidschendam dan ook niets te wensen over. De kans is groot dat u zelf binnenkort wordt uitgenodigd voor een high tea door iemand van uw gezelschap.

Mogelijkheden met high tea in de buurt van Leidschendam

Het zal u zeker op gaan vallen dat u de ene lekkernij nog amper op heeft op het moment dat de volgende alweer wordt voorgeschoteld. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere soep met een brioche met zalm. Of wat dacht u van lekkere muffins, bonbons en verse koekjes? Dit allemaal in combinatie met onze uiteenlopende theesoorten. Wilt u naast thee graag nog wat anders erbij drinken? Wat dat betreft hebben we ook meer dan genoeg mogelijkheden! We serveren graag verschillende andere dranken bij u aan tafel. Wat dacht u bijvoorbeeld van een glaasje Cava als welkomstdrankje bij uw high tea?

High tea babyshower in Leidschendam en omgeving

U denkt er misschien niet meteen aan, maar een high tea babyshower is een ontzettend gezellig en trendy om samen te vieren dat er een baby op komst is. Een leuke manier om elkaar weer eens te spreken in Leidschendam en omgeving en uiteraard om uw zwangere vriendin in het zonnetje te zetten en presentjes uit te delen. Geniet samen van een mooie dag vol lekker eten en thee. Hoeve Kromwijk garandeert jullie een memorabele high tea baby shower in de omgeving van Leidschendam.

High Tea Leidschendam hapjes en gerechten

High tea babyshower helemaal verzorgd

Voor een high tea babyshower vlakbij Leidschendam regelen we alles tot in de kleinste details. Zo ziet u bij binnenkomst meteen de roze of blauwe decoratie. Wilt u het graag nog wat groter aanpakken? Dat kan gewoon bij Hoeve Kromwijk. Uiteindelijk kan er genoten worden van heerlijk eten en lekkere thee. Onze medewerkers zorgen overal voor, dus u en uw vriendinnen kunnen de aandacht helemaal aan elkaar geven. Daar gaat het uiteindelijk om toch?

High tea bij Hoeve Kromwijk

Als u een uitstekende plaats wilt voor een high tea op een unieke locatie in de buurt van Leidschendam en omgeving, gaat u naar Hoeve Kromwijk. Onze mensen zorgen voor een memorabele en leuke ervaring. Bij ons bent u verzekerd van:

  • Ontspannen sfeer
  • Grote variëteit in hapjes
  • Uitstekende bereikbaarheid
  • Ruim voldoende parkeerplekken
  • Mooie locatie
  • Kwaliteiten in eten, drinken en personeel
  • Aan tafel of in buffetvorm
  • Voor kleine en grote gezelschappen

High Tea fingerfood

Tarieven high tea bij Hoeve Kromwijk

High tea €25,75 p.p.

Optioneel: een feestelijk glas Cava als starter (€ 5,50 p.p.)

Wij serveren de high Tea in drie rondes.
Vanaf 20 personen presenteren we de gerechten in buffetvorm.

Sandwiches
Vingersandwich met oude kaas en mosterdmayonaise
Vingersandwich met eiersalade en bieslook
Vingersandwich met kipfilet en knoflookmayonaise

Hartig
Kopje soep van het seizoen
Brioche met gerookte zalm en citroenmayonaise

Zoetigheden
Scones met aardbeienconfituur en clotted cream
Diverse zoetigheden

Onbeperkt thee van Garden Series

Consumpties die niet hierboven zijn beschreven, vallen buiten het arrangement en serveren wij op basis van nacalculatie.

Babyshower High Tea €28,50 p.p.

Optioneel: een feestelijk glas alcoholvrije Cava in roze of blauw als starter (€ 5,50 p.p.)

Wij serveren de high tea in drie rondes.
Vanaf 20 personen presenteren we de gerechten in buffetvorm.

Sandwiches
Vingersandwich met oude kaas
Vingersandwich met eiersalade en bieslook
Vingersandwich met gerookte kip en knoflookmayonaise

Hartig
Kopje soep van het seizoen
Bladerdeeghapjes (3 p.p.)

Zoetigheden
Scones met aardbeienconfituur en clotted cream
Diverse zoetigheden

Onbeperkt thee van Garden Series

Consumpties die niet hierboven zijn beschreven, vallen buiten het arrangement en serveren wij op basis van nacalculatie.

Reserveer uw high tea vlakbij Leidschendam

Wilt u direct uw reservering plaatsen of wilt u meer weten over de high tea of andere opties bij Hoeve Kromwijk in de Leidschendamse regio? Vul het contactformulier in of stuur een mail naar reserveringen@hoevekromwijk.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook direct bereiken via 079-3217498. De high tea serveren wij uitsluitend na reservering van maandag t/m zondag, aanvang tussen 12.00 en 15.00 uur.

High Tea reserveren
Back To Top