skip to Main Content

High tea op een prachtige locatie vlakbij Voorburg

Heeft u zin om binnenkort eens op een originele manier met vrienden en familie bij te kletsen? Wilt u dat doen op een bijzondere, unieke en gezellige locatie in de buurt van Voorburg? Als u als klap op de vuurpijl ook nog eens een enorme liefhebber van goede thee bent, is een high tea in Hoeve Kromwijk dé activiteit voor u! U doet uzelf én uw gezelschap hiermee een enorm groot plezier.

High tea: wat is het precies?

De high tea is inmiddels een redelijk bekend begrip, maar mocht u het nog niet kennen, leggen we het hier graag uit. De high tea is een traditionele Britse maaltijd die in de namiddag wordt genuttigd. Deze bestaat uit hartige en zoete lekkernijen. Deze worden gegeten onder het genot van diverse soorten heerlijke thee. De ideale manier om in de buurt van Voorburg met vrienden en familie samen te komen en van elkaars gezelschap te genieten.

High Tea reserveren
Bekijk de High Tea brochure

High Tea Voorburg

High Tea Voorburg bij Hoeve Kromwijk

Genieten in gangen of in buffetvorm

Afhankelijk van de grootte van de groep krijgt u verschillende hapjes in gangen of in buffetvorm aangeboden. Bent u met een relatief kleine groep bij ons op locatie in de buurt van Voorburg? Dan krijgt u verschillende lekkernijen aan tafel gebracht. Bent u met een vrij grote groep? Dan zetten we een handig buffet voor u klaar. De vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat alles voor uw high tea vlakbij Voorburg in orde komt.

High tea met veel variatie

Zijn er mensen in uw groep die bepaalde dingen niet lekker vinden? Geen zorgen, wij zorgen voor zo’n groot aanbod aan hapjes dat er voor iedereen wel wat tussen zit. De startende vingersandwiches belegd met bijvoorbeeld kipfilet, kaas of eiersalade zullen iedereen kunnen bekoren. Met onze perfecte culinaire ondersteuning heeft u de ultieme high tea in de regio van Voorburg.

High Tea in de buurt van Voorburg

Smakelijke voortzetting

Het is iets wat we met regelmaat tegen elkaar zeggen bij het eten. Bij onze high tea vlakbij van Voorburg gaat deze vlieger al helemaal op. Want aan onze high tea lijkt geen einde te komen met al die lekkere hartige en zoete hapjes en soorten thee. Daarom gaan we bij Hoeve Kromwijk niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor kwantiteit. Op die manier laten we in de buurt van Voorburg niets te wensen over. Kijk dan ook niet verbaasd op als u binnenkort door iemand uit uw gezelschap zelf wordt uitgenodigd voor een high tea bij ons.

Nog meer mogelijkheden met onze high tea

Met de smaak van de ene lekkernij nog in uw mond, komen de volgende versnaperingen alweer op tafel te staan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een lekkere soep met een brioche met zalm. Of wat dacht u van heerlijke muffins, bonbons en koekjes? Dat allemaal in combinatie met onze vele theesoorten. Heeft u naast thee nog liever iets anders erbij te drinken? Daar zijn ook mogelijkheden voor! We serveren graag diverse andere dranken bij u aan tafel. Wat dacht u bijvoorbeeld van een glaasje Cava als welkomstdrankje bij uw high tea in de buurt van Voorburg?

High tea babyshower in de buurt van Voorburg

Misschien denkt u er niet meteen aan, maar een high tea babyshower is een ontzettend leuke en hippe setting om de komst van een baby te vieren. Een geweldige manier om elkaar weer eens te spreken in de buurt van Voorburg en natuurlijk om uw zwangere vriendin in het zonnetje te zetten en cadeaus aan te bieden. Geniet met z’n allen van een mooie dag vol lekkers en thee. De medewerkers van Hoeve Kromwijk zorgen voor een onvergetelijke high tea babyshower in de buurt van Voorburg.

High Tea hapjes en gerechten

High tea babyshower volledig verzorgd

Voor een high tea babyshower in de buurt van Voorburg verzorgen we alles tot in detail. Zo valt bij binnenkomst de roze of blauwe decoratie direct op. Wilt u het graag nog wat uitbundiger uitpakken? Dat is ook geen probleem bij Hoeve Kromwijk. Uiteindelijk kan er heerlijk genoten worden van lekkere hapjes en diverse soorten thee. Onze medewerkers zorgen overal voor dus u en uw vriendinnen kunnen er gewoon lekker voor elkaar zijn. Wel zo gezellig!

High tea bij Hoeve Kromwijk

Als u een high tea wilt in de buurt van Voorburg, komt u naar Hoeve Kromwijk. Onze mensen zorgen voor een onvergetelijk gezellige ervaring. Bij ons bent u verzekerd van:

  • Ontspannen sfeer
  • Grote variëteit in hapjes
  • Uitstekende bereikbaarheid
  • Ruim voldoende parkeerplekken
  • Mooie locatie
  • Kwaliteiten in eten, drinken en personeel
  • Aan tafel of in buffetvorm
  • Voor kleine en grote gezelschappen

High Tea Voorburg fingerfood

Tarieven high tea bij Hoeve Kromwijk

High tea €25,75 p.p.

Optioneel: een feestelijk glas Cava als starter (€ 5,50 p.p.)

Wij serveren de high Tea in drie rondes.
Vanaf 20 personen presenteren we de gerechten in buffetvorm.

Sandwiches
Vingersandwich met oude kaas en mosterdmayonaise
Vingersandwich met eiersalade en bieslook
Vingersandwich met kipfilet en knoflookmayonaise

Hartig
Kopje soep van het seizoen
Brioche met gerookte zalm en citroenmayonaise

Zoetigheden
Scones met aardbeienconfituur en clotted cream
Diverse zoetigheden

Onbeperkt thee van Garden Series

Consumpties die niet hierboven zijn beschreven, vallen buiten het arrangement en serveren wij op basis van nacalculatie.

Babyshower High Tea €28,50 p.p.

Optioneel: een feestelijk glas alcoholvrije Cava in roze of blauw als starter (€ 5,50 p.p.)

Wij serveren de high tea in drie rondes.
Vanaf 20 personen presenteren we de gerechten in buffetvorm.

Sandwiches
Vingersandwich met oude kaas
Vingersandwich met eiersalade en bieslook
Vingersandwich met gerookte kip en knoflookmayonaise

Hartig
Kopje soep van het seizoen
Bladerdeeghapjes (3 p.p.)

Zoetigheden
Scones met aardbeienconfituur en clotted cream
Diverse zoetigheden

Onbeperkt thee van Garden Series

Consumpties die niet hierboven zijn beschreven, vallen buiten het arrangement en serveren wij op basis van nacalculatie.

Reserveer uw High tea vlakbij Voorburg

Wilt u direct reserveren of meer weten over de high tea of andere mogelijkheden bij Hoeve Kromwijk in de buurt van Voorburg? Vul het contactformulier in of stuur een mail naar reserveringen@hoevekromwijk.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook direct bereiken via 079-3217498. De high tea serveren wij uitsluitend na reservering van maandag t/m zondag, aanvang tussen 12.00 en 15.00 uur.

High Tea reserveren
Back To Top