skip to Main Content

High Tea Zoetermeer: genieten op een bijzondere locatie

Wilt u weer eens bijpraten in goed gezelschap, en eens iets anders dan ‘gewoon’ uiteten? Zoekt u daarnaast een mooie plek en bent u verzot op thee? Dan is een High Tea bij Hoeve Kromwijk in Zoetermeer een niet te missen aanrader! U doet hiermee niet alleen uzelf, maar zeker weten ook uw gezelschap een enorm plezier.

Neem theetijd voor elkaar in Zoetermeer

Want hoe heerlijk is het om samen een paar onbezorgde uren te hebben, waarbij u rijkelijk wordt voorzien van kwaliteitsthee en diverse hapjes? Dat kan dus bij Hoeve Kromwijk in Zoetermeer, waar de High Tea een steeds groter succes wordt.

Op deze unieke locatie is het heerlijk zitten, eten, drinken en van elkaars gezelschap te genieten. Wilt u ook binnenkort reserveren, of wilt u eerst nog wat meer weten over deze High Tea? Beide kan!

High Tea reserveren

Hoeve Kromwijk Zoetermeer een bijzondere High tea

High Wine Zoetermeer

Smullen in gangen of in buffetvorm

Afhankelijk van de grootte van uw theegezelschap krijgt u diverse hapjes in gangen of in buffetvorm gepresenteerd. In een kleine groep krijgt u de voor u klaargemaakte lekkernijen aan tafel gebracht. Bent u met meer mensen, dan is het handiger om ze op een mooi buffet voor u klaar te zetten. Het vriendelijke personeel van Hoeve Kromwijk maakt dit voor u in orde. Daarnaast vinden veel gasten het prettig om tussendoor even de benen te strekken en een loopje te hebben. Hoe dan ook is de kwaliteit van de hapjes altijd van topkwaliteit, en worden ze natuurlijk kakelvers voor u geprepareerd. Een heerlijke basis om 2,5 uur in goed gezelschap van het leven te genieten en nu eens echt bij te praten.

Bekijk de High Tea brochure

Variatie in thee en hapjes bij High Tea Zoetermeer

Zijn er in uw gezelschap mensen die niet alles lusten? Ha, geen probleem bij Hoeve Kromwijk. Men presenteert u daar zo’n uitgebreide High Tea dat er echt voor iedereen voldoende lekkers op tafel wordt getoverd. Zo komen de liefhebbers van vingersandwiches al meteen in het begin van uw High Tea aan hun smakelijke trekken. Belegd met ham, tapenade, kaas en salade: als dat geen verrukkelijke start van uw High Tea Hoeve Kromwijk is? Uiteraard gaat het tijdens dit gezellige uitje vooral om het samenzijn, naar elkaar luisteren, mooie momenten delen en simpelweg tijd voor elkaar nemen. Maar de perfecte culinaire ondersteuning van uw High Tea maken die mooie momenten nog eens extra onvergetelijk.

High tea

Smakelijke voortzetting

Het is zo’n uitspraak, iets dat men elkaar wenst tijdens het eten. Dit kunnen uw gasten en u de hele middag blijven zeggen. Want bij deze High Tea bij ons in Zoetermeer lijkt er geen einde te komen aan al die hartige en zoetige heerlijkheden. En aan die verschillende theesoorten natuurlijk. We horen u zeggen: het gaat om de kwaliteit. U heeft helemaal gelijk, maar kunnen u dan ook verzekeren dat uw High Tea zowel in hoeveelheden als in kwaliteit niets te wensen over zal laten. De kans is zelfs groot dat u over een tijdje door iemand uit uw gezelschap zelf wordt uitgenodigd voor een High Tea. Uiteraard zal ook nu de locatie die unieke Hoeve Kromwijk zijn. Dat kan bijna niet anders na deze fantastische eerste ervaring.

Nog meer hapjes op tafel of buffet

Met de smaak van die verrukkelijke vingerhapjes nog in uw mond, kondigen zich de volgende heerlijkheden alweer aan. Een soepje en een brioche met zalm roepen om uw aandacht. Alsof dat nog niet voldoende is, willen de scones, muffins, bonbons en koekjes ook gezien (en gegeten) worden. Die bijzonder lekkere thee van hoge kwaliteit maakt de combinaties werkelijk fantastisch. Natuurlijk kunt u uw High Tea ook vergezeld doen laten gaan van andere drankjes. Die zitten niet in het arrangement, maar het gastvrije personeel van Hoeve Kromwijk serveert ze graag bij u aan tafel. Eventueel kunt u overigens ook een glas Cava als welkomstdrank bestellen. Zo ziet u maar: het is er Hoeve Kromwijk in Zoetermeer alles aan gelegen om deze High Tea tot een zeer smakelijk en gezellig succes te maken.

Babyshower met High Tea

Misschien knippert u even met uw ogen, maar we verzekeren u dat dit een hippe setting is om een babyshower te houden. Elkaar weer eens uitgebreid spreken, natuurlijk uw zwangere vriendin even helemaal in het zonnetje te zetten, cadeautjes aanbieden, en tegelijkertijd een theetje en heerlijke hapjes. U kunt zich helemaal aan de High Tea Babyshower wijden, het toegewijde personeel van Hoeve Kromwijk zorgt voor alles daar omheen. U zult ervaren hoe ontspannen u bent, en hoe meer u kunt genieten van elkaars aanwezigheid.

High Tea bij Hoeve Kromwijk Zoetermeer

High Tea babyshower: volledig verzorgd

Het begint al met de aankleding: bij binnenkomst valt meteen de roze of blauwe decoratie op. De toonsfeer is daarmee meteen gezet. Wilt u zelf de ruimte nog wat vrolijker, uitbundiger of nog completer versieren: dat kan! Daarna is er voor iedere gast een heerlijk welkomstdrankje, zonder alcohol. Vervolgens kan er van het buffet worden genoten. Natuurlijk gaan de gesprekken vooral over de baby. Gelukkig hoeft u nergens naar te kijken, dat doet het attente personeel van Hoeve Kromwijk. Het zal uw gasten aan niets ontbreken.

High Tea (babyshower) Hoeve Kromwijk

Waarom kiezen voor de High Tea of Babyshower High Tea:

  • Ontspannen sfeer
  • Grote variëteit in hapjes
  • Uitstekende bereikbaarheid
  • Ruim voldoende parkeerplekken
  • Mooie locatie
  • Kwaliteiten in eten, drinken en personeel
  • Aan tafel of in buffetvorm
  • Voor kleine en grote gezelschappen

High Tea in Zoetermeer

Onze High Tea

De hapjes worden in verschillende gangen geserveerd. Bij grote gezelschappen in buffetvorm.

Vingersandwich met serrano en olijventapenade
Vingersandwich met oude kaas
Vingersandwich met eiersalade en bieslook

***

Soepje van het seizoen
Brioche met gerookte zalm en créme fraîche

***

Scones met aarbeienconfituur en clotted cream
Mini muffins
Soesjes en petit glacés
Diverse soorten bonbons en koekjes
Diverse soorten thee van Garden series
Koffie

Babyshower High Tea

Ontvangst met een alcoholvrij welkomstdrankje.

Vingersandwich met oude kaas
Vingersandwich met eiersalade en bieslook
Vingersandwich met gerookte kip en kerriemayonaise

***

Courgettesoepje
Bladerdeeghapjes met vulling van kaas, paddenstoelen en saucijs

***

Petitfour
Scones met aardbeienconfituur en clotted cream
Soesjes en petit glacés
Diverse soorten bonbons en koekjes

***

Diverse soorten thee van Garden series
Koffie

Reserveer uw High Tea

Wilt u direct reserveren of meer weten over de High Tea of andere mogelijkheden bij Hoeve Kromwijk in Zoetermeer? Vul het contactformulier in of stuur een mail naar reserveringen@hoevekromwijk.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook direct bereiken via 079-3217498. Wij helpen u graag verder.

Binnenkort smakelijk kennismaken met de High Tea? Neem dan snel contact op, en u wordt op de door u gewenste datum hartelijk verwelkomd in Hoeve Kromwijk.

Back To Top
Reserveren | 079-3217498