skip to Main Content

High Wine Zoetermeer: uitgebreid genieten

De High Tea is al langer een groot succes, de High Wine is heel sterk in opmars. Wilt u ook heerlijk genieten van diverse prachtige wijnen, en zeer smaakvolle hapjes en gerechten? En dat in heel goed gezelschap? Hoeve Kromwijk biedt daarvoor een bijzonder aantrekkelijk arrangement: de High Wine in Zoetermeer.

Smikkelen en smullen

De High Wine is een uitgelezen mogelijkheid om eens goed bij te praten, met vrienden of familie. Maar ook zakenrelaties verrast u op een bijzondere manier met deze High Wine. In een gezellige setting komt u tot een goed gesprek, en wellicht ook tot een nog betere zakelijke verbinding.

Vergeet niet tijdens die gezellige uurtjes ook optimaal te genieten van al die heerlijke wijnen en die appetijtelijke hapjes. Want in de keuken is er hard gewerkt om u al dat lekkers voor te schotelen. De passende wijnen van High Wine maken het helemaal af. Uw gezelschap zal u nog vaak herinneren aan die mooie High Wine bij Hoeve Kromwijk in Zoetermeer.

Bekijk de High Wine brochure

High wine

High Wine Zoetermeer

Een Cava als entree

Bij uw binnenkomst is het al raak. U krijgt een heerlijk glas Cava. Als dat geen goede binnenkomer van uw High Wine is? Daarna volgen er een aantal gangen.

Hoe dan ook kunt u bij al dat lekkers genieten van twee goede glazen wijn. Natuurlijk bepaalt u zelf of dat rood, wit of rosé zal zijn. Welke wijn u ook kiest bij deze High Wine: u krijgt zeker geen spijt. Niet voor niets selecteren wij een paar mooie wijnen voor uw verblijf in Hoeve Kromwijk Zoetermeer.

Proost en smul

Misschien wilt u tijdens uw High Wine wel ergens op proosten. Dat kan uiteraard. U bepaalt zelf het moment waarop dat gebeurt. Wij van Hoeve Kromwijk serveren ook bij uw volgende wijn weer lekkere hapjes. U praat verder, over de gelegenheid waarom u samen bent gekomen uiteraard. Wat denkt u van gerookte zalm en carpaccio? Bent u ook liefhebber van een top Serranoham en overheerlijke Oude Rotterdamsche? Dan heeft u prijs bij Hoeve Kromwijk. Maar ook degenen die dol zijn op gamba’s komen aan hun trekken. Tot slot kunnen we ook bij een High Wine niet om de Holtkamp bitterbal heen. Let u tijdens dat goede gesprek op met de erg warme vulling?

High Wine in Zoetermeer

Smakelijke onderbrekingen

Waarschijnlijk bent u inmiddels druk in gesprek en vergeet u de tijd. Dat is nou precies de bedoeling van deze High Wine Zoetermeer. Maar in de keuken werken onze koks gewoon door om u met regelmaat diverse smakelijke hapjes te presenteren. Dit gebeurt met een borrelplank, met voor iedereen wat wils.

U zult proeven hoe zeer de koks van Hoeve Kromwijk hun best hebben gedaan om uw smaakpapillen te laten verwennen met die heerlijke hapjes tijdens uw High Wine.

Naar een culinair hoogtepunt tijdens de high wine

Maar u bent er nog niet, tijdens uw High Wine. Zo kunt u onder meer nog de oosterse kip gyoza en zacht gegaard buikspek met mango verwachten. Zo verwennen wij u tijdens deze High wine bij Hoeve Kromwijk in Zoetermeer.

Daarom een High Wine bij Hoeve Kromwijk Zoetermeer

We zetten nog even op een rij waarom u bij Hoeve Kromwijk helemaal goed (en lekker) zit met een High Wine:

  • Zeer goed bereikbaar
  • Unieke locatie
  • Fijne sfeer
  • Kwaliteit in de keuken én aan tafel
  • Zeer gevarieerde gerechten
  • Bijpassende goede en smaakvolle wijnen
  • Uitstekend geschikt voor privé-setting, maar ook zakelijke afspraak
  • Gezellig borrelen en culinair genieten

Kortom: een High Wine in Zoetermeer om nooit te vergeten.

High Wine met heerlijke hapjes

Onze High Wine €35,- p.p.

Ontvangst met een glas cava

Na de cava serveren wij nog twee glazen wijn p.p.
U heeft zelf de keuze uit witte, rosé of rode wijn.

Wij serveren de high wine in drie rondes.

Borrelplank

Borrelplank met daarop:
Breekbrood met aïoli en truffelboter
Gerookte zalm & carpacciorolletje
Serranoham en Rotterdamsche Oude kaas
Holtkamp bitterbal

Oosterse kiptraktatie

Gestoomde kip gyoza met sriracha, krokante ui en oosterse salade

Surf en turf

Zacht gegaard buikspek met mango, gamba en bosui

Consumpties die niet hierboven zijn beschreven, vallen buiten het arrangement en serveren wij op basis van nacalculatie.

Bekijk de High Wine brochure

high wine

Reserveer uw High Wine

Wilt u direct reserveren of meer weten over de High Wine of andere mogelijkheden bij Hoeve Kromwijk in Zoetermeer? Vul het contactformulier in of stuur een mail naar reserveringen@hoevekromwijk.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook direct bereiken via 079-3217498. Wij helpen u graag verder.

Back To Top