skip to Main Content

Lunchen in Zoetermeer bij Hoeve Kromwijk

Heerlijk lunchen in Zoetermeer doet u bij restaurant Hoeve Kromwijk. Onze passie is het maken van heerlijke gerechten en u te laten genieten. Het restaurant is ideaal gelegen en biedt een ruime parkeergelegenheid aan. Laat u verrassen door ons keukenteam voor een heerlijke lunch. Wij vertellen u er graag meer over.

Een heerlijke lunch

Wij werken ambachtelijk met producten van hoge kwaliteit, altijd vers en veelal lokaal. En dat proeft u! De keuken is Frans met af en toe een knipoog naar andere werelddelen. Onze uitgebreide kaart biedt heerlijke lunchgerechten voor iedereen. Zo staan wij voor u klaar voor voor kleine en grotere gerechten.

Van brood en frisse salades, tot aan een complete gerechten en een heerlijk dessert. Ons gezellige en sfeervolle restaurant is zéér geschikt als u wilt lunchen in Zoetermeer.

Lunchen Zoetermeer

Met goed gezelschap lunchen in Zoetermeer

De lunch is een ideaal moment voor een gezellig samenzijn. De uitgebreide gerechten op onze lunchkaart zijn hierbij uitermate geschikt. Wilt u graag van een heerlijke lunch genieten met een klein gezelschap of met een grotere gezelschap? Bij restaurant Hoeve Kromwijk in Zoetermeer is het allemaal mogelijk. Net zoals u het wenst!

Lunchen op een prachtige locatie

Hierom is lunchen bij Hoeve Kromwijk een ideale locatie in Zoetermeer:

  • Heerlijke gerechten
  • Uitgebreide lunchkaart
  • Zeer goed bereikbaar
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Landelijk en toch centraal gelegen
  • Fijne setting voor uw familie en ander gezelschap
  • Sfeervol en comfortabel lunchen
  • Onze gastvrouwen en gastheren staan voor u klaar!

Lunchen in Zoetermeer bij Hoeve Kromwijk

Ook voor de zakelijke genieter

Hoeve Kromwijk is ook de perfecte locatie voor een zakelijke lunch en vergaderen. Onze inspirerende ruimtes zorgen voor effectief vergaderen en heerlijk lunchen. In onze sfeervolle hoeve houden we van kwaliteit, goed eten en service en kunnen speciaal voor uw zakelijke meeting een passend culinair aanbod verzorgen. Uiteraard volledig naar wens. Ook de bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid maakt uw zakelijke lunch in Zoetermeer heel erg aangenaam. Meer weten over onze zakelijke mogelijkheden? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Lunch Zoetermeer

Lunchen en meer

Bij ons kunt u terecht voor een kop koffie, lunch, borrel of diner, maar het is ook een ideale locatie voor uw feest of partij. Wij verzorgen uw feest tot in de puntjes. Nieuwsgierig? Onze gastvrouwen en -heren vertellen u graag meer over de mogelijkheden op onze unieke locatie in Zoetermeer.

Reserveer direct uw lunch

Wilt u direct uw lunch in Zoetermeer reserveren? In ons restaurant staan wij dagelijks voor u klaar voor een heerlijke lunch. U kunt snel en gemakkelijk online reserveren. Wilt u meer weten of heeft u speciale wensen? Vul het contactformulier in of stuur een mail naar reserveringen@hoevekromwijk.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook direct bereiken via 079-3217498.

Graag tot ziens!

Zakelijk lunchen in Zoetermeer bij Hoeve Kromwijk

Back To Top