skip to Main Content

Heerlijk brunchen op zondag

Sfeervol brunchen in Zoetermeer

In ons drukke leven komt het er lang niet altijd van: tijd nemen voor onszelf, en tijd nemen voor elkaar. We zijn zo bezig met al onze activiteiten dat de weken voorbij vliegen. Maar als u uw familie of vrienden graag weer eens wilt zien en van lekker eten houdt, dan is een erg smakelijke en gezellige optie voorhanden: samen brunchen in Zoetermeer.

Proosten op het leven

Want laten we eerlijk zijn: het leven is soms korter dan we denken. Een extra goede redenen om elkaar te ontmoeten op een sfeervolle plek in Zoetermeer: Hoeve Kromwijk. Geen vluchtig bezoekje of een praatje in het voorbijgaan, maar quality time in een ontspannen sfeer.

U heeft geen excuses meer als u die brunch reserveert en in uw agenda zet. En reken maar dat u er nog lang met veel plezier aan zult terug denken.

Brunchen bij Hoeve Kromwijk

Laat u verwennen

Want u ziet elkaar waarschijnlijk best af en toe, en dan wisselt u één en ander uit. Maar omdat er altijd iemand voor de hapjes en de drankjes zorgt, valt het gesprek regelmatig stil. Hoe anders is dat als u kiest voor brunchen in Zoetermeer. Daar loopt u binnen, neemt plaats en het grote genieten kan beginnen. Terwijl u allerlei lekkers krijgt voorgeschoteld, of gebruik maakt van het buffet, praat u bij met iedereen die u lief is. Geen onderbrekingen meer, maar ongestoord écht bijpraten.

Heerlijk brunchen op zondag

Een smakelijke kruising

Voor wie nog niet eerder of niet zo vaak aan een brunch meedeed: een brunch is een heerlijke middenweg tussen ontbijt en lunch. In de ochtend hoeft u dus thuis niet of nauwelijks te ontbijten. En in de middag heeft u in Hoeve Kromwijk ruim voldoende gegeten tot uw avondeten.

Brunchen in Zoetermeer is een ontmoeting van warme en koude gerechten, met voor ieder wat wils. Eigenlijk combineert u dus ontbijt en lunch in één maaltijd.

Ruim de tijd met elkaar

Dus neemt u ook goed de tijd, en krijgt u die ook aangeboden in Hoeve Kromwijk. U kunt namelijk brunchen in Zoetermeer tussen 11.00 en 14.00 uur. En u kunt lekker ontspannen blijven zitten en u volledig wijden aan het bijpraten. Want uw drankjes verschijnen bijna als vanzelf op tafel. Het personeel van Hoeve Kromwijk is ook altijd optimaal voorbereid op uw komst, en dat geldt met name voor de koks. Wees niet bang dat u iets niet lust, de kans is groter dat u teveel lust.

Brunchen met of zonder kinderen

U bepaalt natuurlijk zelf of u ook uw kinderen meeneemt. Want reken maar dat zij het supergezellig zullen vinden. Zoveel lekkers, zoveel te kiezen. Ze kijken zeker niet alleen uit naar de pannenkoeken met poedersuiker en stroop. Wilt u nog meer quality time om verhalen uit te wisselen? Reserveer dan zeker ook een keer met alleen volwassenen. De volgende keer neemt u dan gewoon de kids weer mee. Eenmaal gebruncht is de kans namelijk groot dat u dit regelmatiger gaat doen. Meer informatie of direct reserveren? Bekijk onze speciale brunch pagina.

Brunch Zoetermeer

Back To Top