skip to Main Content

Geniet van een heerlijke High Wine vlakbij Den Haag

Het leven biedt genoeg mogelijkheden om iets te vieren. Het is de kunst om daar niet alleen bewust bij stil te staan, maar het ook te vieren, wat meer of minder uitgebreid. Hebt u iets speciaals te vieren? Om wilt u gewoon het leven vieren met goede vrienden? Een High Wine op onze locatie dichtbij Den Haag is de perfecte mogelijkheid om dit te doen.

Wijnen op een toplocatie

Bij Hoeve Kromwijk doet u uiteraard niet zomaar een wijntje. Op deze unieke locatie, gelegen tussen twee prachtige parken, geniet u van kwaliteitswijn. En als u echt de tijd wil nemen met elkaar (en dat verdienen u en uw gezelschap) reserveert u voor een High Wine direct in de buurt van Den Haag. Een mooiere setting om te genieten van het leven is nauwelijks denkbaar.

Bijkomend voordeel voor u: Hoeve Kromwijk heeft voldoende eigen parkeergelegenheid voor de deur en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Dus ook bij slecht weer of invallende duisternis bent u na afloop snel bij uw auto, bus en RandstadRail. Maar denk daar nog maar niet aan. Eerst maar eens uitgebreid proeven van die voortreffelijke combinaties van wijn en zeer passende gerechtjes.

Bekijk de High Wine brochure

High wine vlakbij Den Haag />

High Wine bij Hoeve Kromwijk

Zorgvuldig drinken met heerlijke wijnen

Uiteraard kunt u er op vertrouwen dat de wijnkenners van Hoeve Kromwijk de wijnen voor uw High Wine nabij Den Haag zeer zorgvuldig uitkiezen. De wijnen die u tong zullen strelen, passen mooi bij elkaar maar hebben toch allemaal hun eigen ‘bite’.

Voordat het grote proeven aanbreekt, wordt u ontvangen met een heerlijk glas Cava. Een mooiere entree kan het toegewijde personeel van Hoeve Kromwijk u nauwelijks bieden, als starter van uw High Wine. Alsof de regio Den Haag al niet genoeg te bieden had: deze culinaire verwennerij is daar bovenop nog eens een prachtige aanvulling.

Wanneer gaat u?

Geen vlees noch vis

Ook als er dingen zijn die u niet lust, of niet mag eten, kunt u volop mee genieten van deze High Wine dichtbij Den Haag. Het aanbod aan hapjes is zo gevarieerd, dat u culinair niets tekort komt. U kiest daarbij zelf of u witte of rode wijn drinkt, en rosé is natuurlijk ook mogelijk. Behalve de Cava krijgt u twee glazen wijn. Wilt u de High Wine verder uitbreiden? Tegen een meerprijs serveren wij nog meer heerlijke wijnen. Vraag het aan de servicegerichte medewerkers van Hoeve Kromwijk. Het zal u in smakelijk opzicht aan niets ontbreken. Zo zult u zich vast verbazen over de rijkelijk belegde borrelplank. Natuurlijk ligt daar breekbrood op, altijd een lekkere starter. Maar bij Hoeve Kromwijk krijgt u uiteraard geen kaal breekbrood: het is voorzien van aïoli en truffelboter. Ook zult u carpacciorolletje en Serranoham zien liggen en zeer smakelijke Rotterdamsche Oude kaas. Houdt u van gerookte zalm? Dan treft u het tijdens uw High Wine nabij Den Haag. En Hoeve Kromwijk zou Hoeve Kromwijk niet zijn als u ook dé bitterbal van Nederland tot u mag nemen.

High Wine Den Haag

Gezelschapseten

Uiteraard gaat het tijdens uw bijeenkomst met de High Wine op onze locatie nabij Den Haag zeker niet alleen om die wijnen en de hapjes. Het gaat om uw samenzijn, uw gezelligheid, tijd nemen voor elkaar, eindelijk weer eens echt bijpraten, samen herinneringen maken zoals dat heet. Maar het toegewijde personeel van Hoeve Kromwijk doet er alles aan om daar een prachtige basis voor te leggen. U hoeft slechts binnen te komen, te ontspannen, u op uw gezelschap te richten en 100% te proeven wat er in de kwaliteitskeuken van Hoeve Kromwijk voor u is geprepareerd. Want we zijn er nog niet, beter gezegd: u bent er nog niet. Want er staat ook nog gestoomde kip gyoza met sriracha,krokante ui en oosterse salade op u te wachten. We zijn niet eens compleet, het mag natuurlijk ook best een verrassing blijven. Goed om te weten: in kleine gezelschappen wordt al dit lekkers in gangen aan uw tafel geserveerd. Bent u met een grotere groep? Dan zetten de restaurantmedewerkers van Hoeve Kromwijk alles van deze High Wine vlakbij Den Haag klaar op een speciale wijze. Neem contact met ons op, voor een High Wine op maat, speciaal voor uw grotere gezelschap.

High Wine met heerlijke hapjes dichtbij Den Haag

High Wine vlakbij Den Haag: een echte trekker

Dan zou nog de vraag kunnen resten waarom u juist voor Hoeve Kromwijk zou moeten kiezen, als u wilt reserveren voor een High Wine. Het antwoord is simpel: u vindt het in onderstaande opsomming van alles wat Hoeve Kromwijk maakt tot dé locatie voor uw eerstvolgende ontmoeting met vrienden, familie of collega’s:

 • Prima bereikbaar
 • Ruim voldoende parkeergelegenheid
 • Prachtige locatie, tussen twee parken
 • Hartelijke sfeer
 • Kwaliteit in eten én drinken
 • Vakkundig en toegewijd personeel
 • Mooie variatie in gerechtjes
 • Uitstekende wijnen
 • Aan tafel of in buffetvorm gepresenteerd
 • Geschikt voor een privé bijeenkomst, maar ook bijzonder passend voor een zakelijke meeting
 • Culinair smullen, in eten en drinken

Kortom: een High Wine in de buurt van Den Haag om nooit te vergeten.

Onze High Wine

De High Wine start met een bruisende Cava. Na de cava worden er nog twee glazen wijn p.p. geserveerd. U heeft zelf de keuze uit witte, rosé of rode wijn.

De hapjes worden in verschillende gangen geserveerd. Bij grote gezelschappen in buffetvorm.

***

Borrelplank

Breekbrood met aïoli en truffelboter
Gerookte zalm en carpacciorolletje
Serranoham en Rotterdamsche Oude kaas
Holtkamp bitterbal

***

Oosterse kiptraktatie
Gestoomde kip gyoza met sriracha,
krokante ui en oosterse salade

***

Surf & turf
Zacht gegaard buikspek met mango,
gamba en bosui

***

Consumpties die niet hierboven zijn beschreven,
vallen buiten het arrangement en serveren wij op
basis van nacalculatie.

Bekijk de High Wine brochure

high wine dichtbij Den Haag

Reserveer uw High Wine

Wilt u ook genieten van een heerlijke High Wine? Neem dan contact op en ook u kunt zich binnenkort verwonderen over dit culinaire festijn.

Direct reserveren of wilt u meer weten over de High Wine of andere mogelijkheden bij Hoeve Kromwijk? Vul het contactformulier in of stuur een mail naar reserveringen@hoevekromwijk.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook direct bereiken via 079-3217498. Wij helpen u graag verder.

Back To Top