skip to Main Content

Hoeve Kromwijk | Meer dan alleen een restaurant in Zoetermeer

Hoeve Kromwijk: een veelzijdig restaurant in Zoetermeer

Een restaurant is een plek waar u kunt eten en drinken. Een gezellige locatie voor een avondje bijkletsen met vrienden of een romantisch uitje met een partner. Maar een restaurant kan zoveel meer zijn. Zo bieden we bij Hoeve Kromwijk niet alleen een diner en lunch aan, maar nog veel meer mogelijkheden. Wij zijn een ontzettend veelzijdig restaurant, gelegen in Zoetermeer. Bent u benieuwd wat er bij ons allemaal te doen is? Lees dan snel verder.

High Tea

Wilt u een keer iets anders doen dan ‘gewoon’ uit eten of lunchen? In ons restaurant in Zoetermeer kunt u terecht voor een heerlijke High Tea. U wordt dan rijkelijk voorzien van kwaliteitsthee en diverse lekkere hapjes. Deze hapjes worden, afhankelijk van de grootte van uw gezelschap, in gangen of buffetvorm gepresenteerd. Met een High Tea kunt u onbezorgd genieten! U kunt zelfs een babyshower High Tea bij ons doen. De aankleding wordt dan ook volledig voor u verzorgd. En natuurlijk staan uw wensen hierbij centraal.

High Wine of High Beer

Omdat de High Tea zo populair is, bieden wij hier ook een alcoholische variant van aan. De High Wine! Of een High Beer. U geniet dan van diverse prachtige wijnen of lekkerste bieren met zeer smaakvolle hapjes en gerechten. Voor echte wijn- en bierliefhebbers is dit zeker een aanrader. En ook een originele manier om weer eens gezellig met vrienden, familie of uw liefde bij te kletsen in een restaurant in Zoetermeer.

Feesten en partijen

Wilt u een feest geven in Zoetermeer? Dan is ons restaurant hier een uitstekende locatie voor! Wij hebben namelijk diverse ruimtes die uitermate geschikt zijn voor een gezellige feestavond of een receptie. Deze ruimtes beschikken over een eigen garderobe, toiletten en bar. Ze zijn sfeervol en modern ingericht. Gezelligheid gegarandeerd!

Vergaderen in een restaurant in Zoetermeer

Ook als u wilt vergaderen in een restaurant in Zoetermeer, kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen graag de invulling van uw zakelijke bijeenkomst. De mogelijkheden voor een vergadering in onze unieke vergaderlocatie zijn enorm. Informeer hier gerust even naar.

Contact met Hoeve Kromwijk

Wilt u naar ons restaurant in Zoetermeer komen voor een heerlijke High Tea, High Wine of High Beer? Wilt u er een feestje organiseren of komen vergaderen? Of houdt u het toch liever bij een lekkere lunch of smaakvol diner? Het is allemaal mogelijk! We heten u graag welkom in ons unieke restaurant op een prachtige locatie in Zoetermeer. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 079-3217498 of een e-mail te sturen naar info@hoevekromwijk.nl.

Back To Top