skip to Main Content

Recensies van onze gasten

Hoeve Kromwijk
4.3
Gebaseerd op 242 beoordelingen
powered by Google
Stefan SegersStefan Segers
09:26 09 Feb 23
Leuke locatie om te eten maar zeker ook om te trouwen. Als bruidsfotograaf kom ik geregeld bij Hoeve Kromwijk om de bruiloft vast te leggen. Van ceremonie, diner tot feest. Je kan hier alle kanten op en alles is goed verzorgd.
John Michael BrummerJohn Michael Brummer
16:48 17 Jan 23
Voor ons dichtsbijzijnde restaurant, bijna ‘om de hoek’, maar pas eerste keer gelunched sinds nieuwe eigenaar Marco de scepter zwaait. Verrassend goed bevallen, aardige bediening en goede prijs/kwaliteits verhouding. Vormt middenweg tussen een wat chiquer restaurant en een populaire bistro. Ontspannen sfeer, we komen vaker terug!
Jarmila van GroningenJarmila van Groningen
17:47 14 Aug 22
Zaterdag 13 .8 met drie personen gegeten, hoge verwachtingen gehad. Die zijn helaas niet waargemaakt. De inhoud van de "rijkelijk gevulde bouillabaisse" bestond welgeteld uit 1 mossel en 1 stukje witvis en dan nog niet te spreken over de muffe smaak van het bouillon. Een van mijn tafelgenoten vond de smaak van de soep eveneens onder de maat. Ik heb de soep laten staan onder de vermelding dat het niet lekker was. Ik heb hier niets meer over gehoord.Het hoofdgerecht Duo biefstuk/lamsrack hield niet over. "Biefstuk" leek qua kleur meer soort gaar gebraden varkensvlees; lamsrack had weinig smaak.Overigens de Buikspek van mijn tafelgenoot was uitstekend, evenals de Irish coffee.
MikeMike
20:02 28 Jul 22
Vraag bij de gegeten passende wijnen, dat maakt het geheel nog beter! Wij hadden een heerlijke Verdejo en een mooie Primitivo..
Zeraja van GaalenZeraja van Gaalen
15:59 22 Jun 22
Twee keer bij hoeve kromwijk gegeten. Was twee keer een top ervaring. Het eten is van hoge kwaliteit en de bediening is ook top.Als ik een totaal cijfer mag geven geef ik een 9,5
Willem Van VlietWillem Van Vliet
20:42 30 Apr 22
Samen heerlijk gegeten in dit mooie restaurant. Heerlijke gerechten, een prettige sfeer en een mooie locatie!
Willy de HilsterWilly de Hilster
11:39 05 Apr 22
We hebben hier heerlijk gegeten. Van het voorgerecht tot en met het dessert hebben we genoten. We gaan hier zeker vaker naartoe!
Hugo de HaesHugo de Haes
19:22 10 Feb 22
Mooie horeca gelegenheid op goede locatie. Goede kaart voor zowel "gewoon" even koffie doen als voor lunch en diner.
Sandra PootsSandra Poots
21:46 28 Nov 21
26/11/2021 getrouwd in Hoeve Kromwijk! Wat een warm bad! Vanaf het eerste gesprek tot aan de laatste minuut werden wij ontzorgd…. Zelfs toen Corona roet in het eten leek te gooien kwamen Daphne en Marco direct met andere opties.Onze droomdag is het ook daadwerkelijk geworden maar net een tikje beter!Locatie :schoon,gezellig, en makkelijk in te delenPersoneel: vriendelijk, kennis van zaken en gezelligEn dan eten en drinken: ik was bang dat een walkin diner misschien niet genoeg eten zou zijn.. nou er is niemand met honger of dorst naar huis gegaan. De kwaliteit van het eten was echt geweldig. Mooie variatie van prachtig opgemaakte gerechten!Kortom mocht iemand nog zoeken naar een trouwlocatie, stop zoeken! Deze bruid is geen seconde zenuwachtig geweest over de dag zelf en zeker niet over de service van Hoeve Kromwijk
Pim BleekerPim Bleeker
19:33 08 Jul 21
Vriendelijke, snelle bediening. Eten en drinken van hoge kwaliteit. Mooie centrale ligging
js_loader

Raymond & Madelon

Bedankt voor de fenomenale dag/avond. Het diner was heerlijk en goed verzorgd. Bedankt dat er werd ingegaan op andere wensen van de gasten. De hapjes bleven gedurende de avond maar komen en de cocktails waren ook super. Personeel behulpzaam en vriendelijk. Kortom een geweldig verzorgde avond dankzij jullie, waarbij gasten niets te kort zijn gekomen. Heel hartelijk dank daarvoor.

Annemieke en Sieb

Wij willen jullie nog even hartelijk bedanken voor een fantastische zondagmiddag. Het was allemaal prima in orde. Alles liep op rolletjes en iedereen heeft genoten.

Jennifer & Seran

Perfect! Alles was prima geregeld! Het grote voordeel bij Hoeve Kromwijk vonden we dat we alles op
een locatie konden laten verzorgen. Van ceremonie tot diner en aansluitend feest. Alle onderdelen
vonden plaats op verschillende locaties binnen Hoeve Kromwijk waardoor alles vloeiend in elkaar over
liep. Het personeel is betrokken en vriendelijk evenals de eigenaren. Voor ons was het een bruiloft om nooit te vergeten mede dankzij Hoeve Kromwijk!

Angela en Kevin

Wij hebben onze perfecte bruiloft met veel genoegen bij Hoeve Kromwijk plaats laten vinden. Het diner was heerlijk met intimi, vervolgens de ceremonie (zaterdagavond) in de mooie ruimte en tot slot echt een topfeest op de zolder, met lekkere hapjes en veel feestgedruis! Wij raden iedereen aan om hier te trouwen, het is een mooie locatie, met een prima staf en ideaal voor het complete plaatje!

Wendy

We hebben hier onze ceremonie, diner en feest gegeven. We mochten de avond voor de bruiloft de feestruimte al versieren wat erg fijn was. Veel contact gehad met de eigenaren, heel fijn hoe ze meedenken en helpen. Erg mooie locatie met zeer lekker eten. Onze bruiloft was helemaal perfect mede dankzij Hoeve Kromwijk. We kregen van onze gasten ook veel complimenten over de mooie locatie en dat er zo veel parkeerplaatsen beschikbaar zijn is ook erg prettig natuurlijk.

Nico Woudenberg

Nogmaals mijn dank voor een weer uitstekende invulling van één van onze bijzondere momenten! Het was weer fantastisch. Speciale dank ook nogmaals naar de serverende dames! Aangezien we nog niet alle vertrekken van de Hoeve hebben gebruikt zullen we beslist een volgend bijzonder moment weer aan jullie Hoeve denken!

Paul Jenner

Het etentje met de Loopgroep Westerpark bij jullie is ons goed bevallen. Iedereen was opgetogen over de gerechten en de locatie is heel goed bevallen.

de heer en mevrouw Groenheijde

Wij hebben onze 80e verjaardagen gevierd bij Hoeve Kromwijk. Heerlijke hapjes en snacks, alsmede perfecte bediening in sfeervolle serre hebben voor een echte feestmiddag gezorgd. De met de eigenaresse gemaakte afspraken werden nauwgezet nagekomen en uitgevoerd. Van onze gasten ontvingen wij alleen maar complimenten. Op de prijs/kwaliteitsverhouding viel niets aan te merken. Wij kunnen Hoeve Kromwijk dan ook voor feestjes en partijen van harte aanbevelen.

Back To Top