skip to Main Content

Recensies van onze gasten

Hoeve Kromwijk
4.3
Gebaseerd op 224 beoordelingen
powered by Google
Zeraja van GaalenZeraja van Gaalen
15:59 22 Jun 22
Twee keer bij hoeve kromwijk gegeten. Was twee keer een top ervaring. Het eten is van hoge kwaliteit en de bediening is ook top.Als ik een totaal cijfer mag geven geef ik een 9,5
Willem Van VlietWillem Van Vliet
20:42 30 Apr 22
Samen heerlijk gegeten in dit mooie restaurant. Heerlijke gerechten, een prettige sfeer en een mooie locatie!
Willy de HilsterWilly de Hilster
11:39 05 Apr 22
We hebben hier heerlijk gegeten. Van het voorgerecht tot en met het dessert hebben we genoten. We gaan hier zeker vaker naartoe!
Hugo de HaesHugo de Haes
19:22 10 Feb 22
Mooie horeca gelegenheid op goede locatie. Goede kaart voor zowel "gewoon" even koffie doen als voor lunch en diner.
Pim BleekerPim Bleeker
19:33 08 Jul 21
Vriendelijke, snelle bediening. Eten en drinken van hoge kwaliteit. Mooie centrale ligging
js_loader

Raymond & Madelon

Bedankt voor de fenomenale dag/avond. Het diner was heerlijk en goed verzorgd. Bedankt dat er werd ingegaan op andere wensen van de gasten. De hapjes bleven gedurende de avond maar komen en de cocktails waren ook super. Personeel behulpzaam en vriendelijk. Kortom een geweldig verzorgde avond dankzij jullie, waarbij gasten niets te kort zijn gekomen. Heel hartelijk dank daarvoor.

Annemieke en Sieb

Wij willen jullie nog even hartelijk bedanken voor een fantastische zondagmiddag. Het was allemaal prima in orde. Alles liep op rolletjes en iedereen heeft genoten.

Jennifer & Seran

Perfect! Alles was prima geregeld! Het grote voordeel bij Hoeve Kromwijk vonden we dat we alles op
een locatie konden laten verzorgen. Van ceremonie tot diner en aansluitend feest. Alle onderdelen
vonden plaats op verschillende locaties binnen Hoeve Kromwijk waardoor alles vloeiend in elkaar over
liep. Het personeel is betrokken en vriendelijk evenals de eigenaren. Voor ons was het een bruiloft om nooit te vergeten mede dankzij Hoeve Kromwijk!

Angela en Kevin

Wij hebben onze perfecte bruiloft met veel genoegen bij Hoeve Kromwijk plaats laten vinden. Het diner was heerlijk met intimi, vervolgens de ceremonie (zaterdagavond) in de mooie ruimte en tot slot echt een topfeest op de zolder, met lekkere hapjes en veel feestgedruis! Wij raden iedereen aan om hier te trouwen, het is een mooie locatie, met een prima staf en ideaal voor het complete plaatje!

Wendy

We hebben hier onze ceremonie, diner en feest gegeven. We mochten de avond voor de bruiloft de feestruimte al versieren wat erg fijn was. Veel contact gehad met de eigenaren, heel fijn hoe ze meedenken en helpen. Erg mooie locatie met zeer lekker eten. Onze bruiloft was helemaal perfect mede dankzij Hoeve Kromwijk. We kregen van onze gasten ook veel complimenten over de mooie locatie en dat er zo veel parkeerplaatsen beschikbaar zijn is ook erg prettig natuurlijk.

Nico Woudenberg

Nogmaals mijn dank voor een weer uitstekende invulling van één van onze bijzondere momenten! Het was weer fantastisch. Speciale dank ook nogmaals naar de serverende dames! Aangezien we nog niet alle vertrekken van de Hoeve hebben gebruikt zullen we beslist een volgend bijzonder moment weer aan jullie Hoeve denken!

Paul Jenner

Het etentje met de Loopgroep Westerpark bij jullie is ons goed bevallen. Iedereen was opgetogen over de gerechten en de locatie is heel goed bevallen.

de heer en mevrouw Groenheijde

Wij hebben onze 80e verjaardagen gevierd bij Hoeve Kromwijk. Heerlijke hapjes en snacks, alsmede perfecte bediening in sfeervolle serre hebben voor een echte feestmiddag gezorgd. De met de eigenaresse gemaakte afspraken werden nauwgezet nagekomen en uitgevoerd. Van onze gasten ontvingen wij alleen maar complimenten. Op de prijs/kwaliteitsverhouding viel niets aan te merken. Wij kunnen Hoeve Kromwijk dan ook voor feestjes en partijen van harte aanbevelen.

Back To Top