skip to Main Content

Geachte gasten van Hoeve Kromwijk,

De kogel is door de kerk, door alle onduidelijkheid van onze regering heb ik besloten dat Hoeve Kromwijk dit jaar niet meer open zal gaan.

Een kerstdiner organiseren kost tijd en er moeten veel producten voor worden aangeschaft. Gezien de onzekerheden is dit dus niet wijs om te doen.

Wat wij wél willen, is een zo waanzinnig mogelijk mooi kerstdiner voor u verzorgen, maar dan voor thuis! Het enige wat u nog hoeft te doen is het tussen –en hoofdgerecht opwarmen, alle gerechten mooi op het bord presenteren en uiteraard genieten van dit heerlijke diner.

Hoeve Kromwijk bovenaanzicht

Onze chef-kok Dennis heeft een heerlijk 4 gangen kerstdiner voor u samengesteld wat u heel gemakkelijk thuis kunt afmaken met een duidelijke beschrijving van de gerechten erbij. Dit menu kunt u desgewenst uitbreiden met een heerlijk assortiment kazen. Ook aan onze kleinste gasten is gedacht.

Een andere mogelijkheid is een luxe-kerstontbijt bij ons bestellen. Dit kan op zowel 1e als 2e kerstdag. Heerlijk genieten maar dan lekker thuis in uw vertrouwde omgeving.

U kunt voor beide kerstdagen uw ontbijt -of diner afhalen of laten bezorgen. Dit kunt u hier bestellen.

Wilt u zich lekker laten verwennen en ons wat extra steunen? Bestel er dan ook een speciaal geselecteerde fles wijn bij.

Namens mijzelf en het gehele team, wensen wij u hele fijne feestdagen en alvast een goed uiteinde van dit jaar, wij kijken vol goede moed naar 2021 om onze deuren weer te openen en de crisis achter ons te laten.

Tot snel bij u aan de deur of bij Hoeve Kromwijk!

Met vriendelijke groet,

Marco Blokland

Back To Top
Reserveren | 079-3217498