skip to Main Content

Kerstdiner in Zoetermeer

Een kerstdiner organiseren

Misschien bent u er nu nog niet mee bezig, maar de gezellige kerstdagen zijn altijd heel gewild. En daarom is het verstandig om goed om u heen te kijken waar u uw gezellige kerstdiner wilt gaan organiseren. Wij raden de leuke locatie Hoeve Kromwijk in Zoetermeer aan! In dit blog leest u waarom onze locatie in Zoetermeer een ideale locatie is voor uw kerstdiner.

Alleen het allerbeste voor u

Kerst 2021 Hoeve Kromwijk

Wanneer u uw familie meeneemt voor een sfeervolle kerstdiner, dan wilt u natuurlijk alleen het allerbeste voor ze. Van het beste eten tot een gezellige sfeer in het restaurant. Hoeve Kromwijk heeft dat allemaal! Het personeel van Hoeve Kromwijk zorgt ervoor dat u en uw gasten niks tekort komen. Wij horen dan ook graag wat uw wensen zijn en of u nog iets anders erbij wilt bestellen. Ook qua sfeer zit u bij ons helemaal goed. Wij zijn namelijk vlakbij een mooi groen gebied gevestigd.

Geschiedenis van Hoeve Kromwijk

Wist u dat Hoeve Kromwijk van oorsprong een monumentale boerderij is dat is gebouwd in het jaar 1871? In de nieuwjaarsnacht van 1998-1999 is het pand helaas geheel in vlammen opgegaan. Maar na een grondige restauratie zijn wij weer het restaurant waar u heen gaat voor een heerlijke kerstdiner! Wij liggen dan ook vlakbij prachtige natuur waar u gemakkelijk met de familie voor het diner een mooi stukje kunt wandelen, wellicht met een mooie laag sneeuw op de grond!

Combineer het met een arrangement

Heeft u een actieve familie die het ook leuk lijkt om voor het kerstdiner een sportieve activiteit te doen? Combineer dan uw kerstdiner met een middagje wandelen, golfen en fietsen. Kies voor een kerstdiner waar u ook eenvoudig iets leuks bij kunt boeken. Uw familie zal u dit zeker in dank afnemen. Dit wordt een leuke en gezellige middag en avond om nooit meer te vergeten!

Kerstdiner reserveren

Lijkt u een gezellig en lekker kerstdiner ook zo leuk? U bent van harte welkom bij Hoeve Kromwijk in Zoetermeer om uzelf en uw familie lekker te verwennen. Op onze site vindt u jaarlijks de mogelijkheden voor een heerlijk diner tijdens Kerst. Ook voor gezellig een middagje borrelen, zoals een high wine, high tea of voor een vergadering kiest u voor Hoeve Kromwijk in Zoetermeer.

Back To Top