skip to Main Content

Lekker dineren, lunchen of brunchen in Zoetermeer

Gezellig en lekker dineren voor een betaalbare prijs

Wie had gedacht? Lekker dineren, lunchen of brunchen in een historisch pand op een rustige, groene locatie in het buitengebied van de metropoolregio Den Haag/Rotterdam. Dat kan alleen bij Hoeve Kromwijk. In ons Restaurant in Zoetermeer kunt u de smaakpapillen trakteren op de smaken van de lekkerste gerechten die onze topkoks aan u serveren. In ons à-la-carterestaurant kunt u bijvoorbeeld heerlijk dineren voor een betaalbare prijs. Dat is voor alles wat wij op onze kaart zetten altijd de basis! Wij hebben een Frans-mediterrane keuken en werken hierbij altijd met verse en zoveel mogelijk regionale/lokale producten. Kom dus gerust langs of reserveer een tafeltje in ons sfeervolle restaurant in Zoetermeer.

Eten wat de seizoenen ons bieden

In restaurant Hoeve Kromwijk kunt u altijd kiezen voor een Chefs menu of voor à la carte dineren. Onze menukaart wisselt elk kwartaal, zo weet u dat u altijd verse gerechten met verse producten eet die seizoensgebonden zijn. Dat is een garantie voor de beste smaken en de beste kwaliteit. Daar staan wij voor! Uiteraard kunnen wij uw menukeuze aan uw wensen aanpassen. Heeft u een allergie, bent u vegetariër of eet u vegan? In overleg kunnen wij een passend menu voorstel doen.

Lunchen of brunchen in ons restaurant

Hoeve Kromwijk werkt met ambachtelijke producten van hoge kwaliteit. En dit proeft u terug in de lunch of brunch die wij u serveren. Wij zijn dagelijks namelijk al om 10.00 geopend en zondag vanaf 12.00 uur kunt u bij ons terecht voor een heerlijke lunch of brunch. Wij serveren gerechten uit de Franse keuken, maar daarnaast ook gerechten met een knipoog naar andere werelddelen. Wij hebben een uitgebreide kaart waar altijd wat lekkers voor iedereen tussen zit. Van kleine tot grote gerechten. Van broodjes en frisse salades tot complete gerechten met een heerlijk dessert. U vindt dit alles en meer bij Hoeve Kromwijk in Zoetermeer.

Meer weten over ons restaurant in Zoetermeer?

Heeft u al trek, of misschien honger, gekregen na het lezen van dit blog? U bent van harte welkom in Hoeve Kromwijk om uzelf en/of uw gezelschap eens heerlijk te verwennen in ons restaurant in Zoetermeer. Kom vandaag nog langs of reserveer telefonisch bij ons op 079-3217498 of per e-mail via info@hoevekromwijk.nl. Voor gezellig borrelen en culinair genieten komt u naar Hoeve Kromwijk in Zoetermeer.

Back To Top