skip to Main Content

Lekkere lunch in Zoetermeer met vriendinnen

Lekkere lunch in Zoetermeer met vriendinnen

Heeft u zin in een lekkere lunch in Zoetermeer met uw vriendinnen? Stel dit dan niet langer uit en regel vandaag nog een datum. U kunt genieten van de lekkerste hapjes in Hoeve Kromwijk in Zoetermeer. Ook wanneer het weer wat minder goed is buiten zit u met uw vriendinnen gezellig binnen. In dit blog vertellen wij u waarom Hoeve Kromwijk de ideale locatie is om bij te kletsen met uw vriendinnen.

Lunchen in Zoetermeer met vriendinnen

Bijkletsen met uw vriendinnen

Tijdens ons drukke leven vergeten we weleens om ook af te spreken met vrienden en vriendinnen. Het is belangrijk om dit wel geregeld te doen. U kunt met uw vriendinnen ervaringen delen en de leukste nieuwtjes horen. Hoe leuk zou dit zijn om te doen onder het genot van een heerlijke lunch?

Genieten van een bijzondere locatie

Waarschijnlijk spreekt u wel zo nu en dan met uw vriendinnen af. Het is leuk om telkens een nieuwe locatie, activiteit of restaurant uit te proberen. Zo blijven jullie ook steeds mooie nieuwe herinneringen maken en avonturen samen beleven. Kies daarom deze keer voor een heerlijke lunch bij Hoeve Kromwijk in Zoetermeer. Alles wordt voor jullie geregeld. Neem plaats en u wordt verwend met de lekkerste hapjes.

Brede keuze uit gerechten op menukaart

Hoeve Kromwijk werkt met ambachtelijke producten van hoge kwaliteit. En dit proeft u terug in onze lunch. Wij serveren gerechten van de Franse kaart, maar ook gerechten met een knipoog naar andere werelddelen. Wij hebben een uitgebreide kaart waar altijd wat lekkers voor iedereen tussen zit. Van kleine tot grote gerechten. Van broodjes en frisse salades tot complete gerechten met een heerlijk dessert. U vindt dit en meer bij Hoeve Kromwijk in Zoetermeer.

Lunchen op prachtige locatie

Neem lekker de tijd wanneer u bij ons luncht. U kunt bij ons genieten van de volgende voordelen:

  • Heerlijke gerechten
  • Uitgebreide lunchkaart
  • Zeer goed bereikbaar
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Landelijk en toch centraal gelegen
  • Fijne setting voor uw familie
  • Sfeervol en comfortabel lunchen
  • Onze gastvrouwen en gastheren staan voor u klaar!

Meer weten over lekker lunchen in Zoetermeer?

Heeft u inspiratie gekregen na het lezen van deze blog? Bekijk onze lunch mogelijkheden. U bent van harte welkom in Hoeve Kromwijk om uzelf en uw vriendinnen eens lekker te verwennen! Kom vandaag nog langs of reserveer telefonisch bij ons op 079-3217498 of per e-mail via info@hoevekromwijk.nl. Voor gezellig borrelen en culinair genieten komt u naar Hoeve Kromwijk in Zoetermeer.

Back To Top