skip to Main Content

Nieuw bij Hoeve Kromwijk: de High Wine!

Als u weer eens afspreekt met die goeie vrienden, wilt u wel eens iets anders dan het altijd gezellige, maar inmiddels standaard etentje. En wanneer het tijd wordt om een paar zakenrelaties uit te nodigen, organiseert u liever niet de zoveelste borrel. Maar wat is dan een goed alternatief? Een High Wine bij Hoeve Kromwijk bijvoorbeeld, daarmee slaat u geen enkele borrelplank mis.

Culinair borrelen

U kunt een High Wine zien als een smaakvolle combinatie van een etentje en een borrel. Een High Wine bij Hoeve Kromwijk is minder statisch dan een eentje, en heeft (veel) meer cachet dan een borrel. Als u met een groep komt, wordt deze High Wine aangeboden in buffetvorm. En waar u tijdens een borrel uiteraard borrelhapjes kunt bestellen, hebt u hier de garantie dat u heerlijke culinaire hapjes krijgt geserveerd. In de tussentijd kunt u zorgeloos bijpraten met uw vrienden of familie.

Uiteraard heerlijke wijnen

U kunt er op vertrouwen dat u tijdens uw High Wine bij Hoeve Kromwijk goede wijnen krijgt te drinken. Heeft u vandaag zin in rood? Dan kiest u daarvoor. Meer toe aan een glaasje wit of rosé?

De gastvrije medewerkers van Hoeve Kromwijk schenken graag een wijntje voor u in. Binnen dit aantrekkelijke arrangement krijgt u twee glazen wijn, na die heerlijke Cava bij uw entree. En tussendoor krijgt uw maag allerlei smakelijk en culinair lekkers voorgeschoteld.

Hapjes en smaakvolle gerechtjes

Het gaat zo goed samen: goede wijn en goede gesprekken. Maar er mag natuurlijk ook uitbundig worden gelachen aan tafel. Daarin kan Hoeve Kromwijk weinig voor u betekenen, hoewel het werkplezier van het personeel mogelijk toch een duit in het zakje doet. Hoe dan ook doet Hoeve Kromwijk haar uiterste best om deze High Wine tot een bijzonder event te maken. De met zorg gekozen hapjes, al dan niet geserveerd op een borrelplank, dragen daar zeker aan bij. Ook als er dingen zijn die u liever niet eet (of zelfs niet lust) geniet u volop van al dat heerlijks wat voor u wordt geserveerd. Een borrelplank met heel veel lekkers, Oosterse kiptraktatie en Surf & turf: het is slechts een greep van die High Wine hapjes waar maar geen einde aan lijkt te komen.

Zakelijke High Wine

Hoe denkt u dat uw zakenrelaties reageren als u ze uitnodigt voor een High Wine bij Hoeve Kromwijk? We verzekeren u dat u een streepje voor heeft, als er weer eens zaken worden gedaan. Ze zijn vast veel gewend, maar een High Wine hebben ze waarschijnlijk niet vaak gedaan. En dan is een High Wine bij Hoeve Kromwijk ook niet eens zomaar een High Wine. Nee, bij Hoeve Kromwijk worden zowel uw smaak, reuk als ogen onbeperkt verwend. Ondertussen kunt u ontspannen en zich volledig concentreren op een gezellig of zelfs dienstverlenend gesprek.

High Wine Hoeve Kromwijk: u kunt er bij zijn

Bent u ook toe aan een voortreffelijke High Wine in Hoeve Kromwijk? Wilt u ook onbezorgd genieten, bijpraten, filosoferen of zaken doen terwijl u culinair in de watten wordt gelegd? Bekijk meer informatie over onze High Wine arrangementen en mogelijkheden.

Bent u al overtuigd en wilt u binnenkort ook High Wijnen in Zoetermeer, neem dan contact op met Hoeve Kromwijk en reserveer direct. Wij verzorgen een heerlijke en uitgebreide High Wine!

Back To Top