skip to Main Content

Paasbrunch 2024 bij Hoeve Kromwijk

Pasen vieren met een heerlijke paasbrunch bij Hoeve Kromwijk | 2024

Heerlijk paasbrunchen in lentesferen in Zoetermeer doet u bij restaurant Hoeve Kromwijk. Onze passie is het maken van heerlijke gerechten en u te laten genieten. Het restaurant is ideaal gelegen en biedt een ruime parkeergelegenheid aan. Laat u verrassen door ons keukenteam voor een heerlijke paasbrunch op zondag 31 maart & maandag 1 april 2024 van 10.30-13.00 uur.

Een heerlijke brunch

Wij werken ambachtelijk met producten van hoge kwaliteit, altijd vers en veelal lokaal. En dat proeft u! De keuken is ook in paas- en lentesferen en heeft voor de feestelijke paasbrunch gerechten geselecteerd die bij dit feest passen. Onze uitgebreide brunch biedt heerlijke gerechten voor iedereen. Van diverse luxe broodsoorten en frisse salade, tot aan complete gerechten en een heerlijk dessert. Kom dus gezellig paasbrunchen op een toplocatie in Zoetermeer.

Met goed gezelschap brunchen in Zoetermeer

De brunch is het moment voor een gezellig samenzijn tijdens Pasen. De gerechten op ons buffet zijn hierbij uitermate geschikt. Wilt u graag van zo’n heerlijke brunch genieten met een klein gezelschap of met een groter gezelschap? Bij restaurant Hoeve Kromwijk in Zoetermeer is het allemaal mogelijk. Net zoals u het wenst!

Wat kost onze paasbruch?

De kosten voor onze paasbrunch zijn: volwassenen € 35,- kinderen van 4 t/m 11 € 17,50 en kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. Dranken serveren wij op basis van nacalculatie.

Brunchen op een prachtige locatie

Hierom is genieten van een heerlijke paasbrunch bij Hoeve Kromwijk een gezellige keuze:

  • Heerlijke gerechten
  • Uitgebreide brunch
  • Uitstekend bereikbaar
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Landelijk en toch centraal gelegen
  • Fijne setting voor uw familie en ander gezelschap
  • Sfeervol en comfortabel brunchen
  • Onze gastvrouwen en gastheren staan voor u klaar!

Paasbrunch en meer

Naast onze heerlijke Paasbrunch kunt u bij Hoeve Kromwijk tijdens de Paasdagen uiteraard ook terecht voor een lekker kopje koffie, of thee, een borrel of diner. Dus kom tijdens de Paasdagen gezellig langs bij Hoeve Kromwijk.

Paasbrunch reserveren

Wilt u direct uw paasbrunch in Zoetermeer reserveren? U kunt snel en gemakkelijk online reserveren door te klikken op de knop Promotie ‘Paasbrunch’, door een mail te sturen naar info@hoevekromwijk.nl. U kunt ons ook bellen op 079-3217498.

Back To Top