skip to Main Content

Smakelijk lunchen met vrienden of familie

Er smakelijk even uit met vrienden of familie voor een heerlijke lunch

Waarschijnlijk ziet u uw vrienden en familie regelmatig. Maar de kans is groot dat u met sommige mensen een bijzondere band hebt, en u ze best wat vaker zou willen zien. Spreekt u thuis af, dan is er echter altijd iemand aan het zorgen, voor drankjes, voor een hapje, of zelfs voor een heel diner. Dat is één van de redenen waarom uiteten zo populair is: heerlijk culinair in de watten worden gelegd. Maar uiteten kan ook uitstekend in de vorm van heerlijk lunchen. U ontmoet elkaar halverwege de dag, heeft een paar uur samen, en gaat daarna weer verder waar u mee bezig was. Hoeve Kromwijk is een mooie plek voor een gezellig samenzijn, onder het genot van lekkere gerechten.

Klein en groot genieten

U bepaalt zelf hoe groot u deze lunch maakt. Gaat het u vooral om elkaar weer eens zien, en tussendoor iets eten, dan kiest u voor kleinere gerechten. Heeft u echter goede trek, dan is er meer dan voldoende keuze uit grote gerechten. Er is bij Hoeve Kromwijk dus zowel aan de grote als de kleine trek gedacht. En daar hoeft u van tevoren niet eens over na te denken. In het moment kiest u waar u zin in heeft. De lunchkaarten kunnen weer van tafel en u vervolgt dat fijne, prettige gesprek met uw dierbaren. Zo wordt lunchen in ons restaurant zo’n mooie herinnering waar u zeker nog eens aan terug denkt.

lekker lunchen in Zoetermeer

lunchen Zoetermeer

Frans smullen

Als u een liefhebber bent van de Franse keuken, dan is Hoeve Kromwijk voor u vast een schot in de roos. Want de gepassioneerde koks toveren graag Franse gerechten op uw tafel. U zult echter ook verrast zijn over de uitstapjes naar andere, even smakelijke werelddelen.
Heeft u zin in een lichtere lunchmaaltijd? Dan is bijvoorbeeld een salade een uitstekende keuze. Heeft uw maag wel zin in iets stevigers? Ga gerust uw gang. En natuurlijk sluit u de lunch af met een dessert om uw vingers bijna letterlijk bij af te likken. Sfeervol genieten in goed gezelschap, dat is lunchen bij Hoeve Kromwijk absoluut.

Goed bereikbaar lunchen in een mooie omgeving

Mocht u het liefst lunchen in een omgeving die inspireert tot lekker buiten zijn, een verfrissende wandeling? Dan zit u ook op dat vlak goed. Hoeve Kromwijk is namelijk gelegen tussen het Buytenpark en het Westerpark, in Zoetermeer inderdaad. Eerst ontspannen wandelen, en vervolgens net zo ontspannen lunchen? Of eerst uitgebreid lunchen en dan lekker wat calorieën verbranden met een stevige wandeling? U heeft het voor het zeggen. Ook goed om te weten: de bereikbaarheid van Hoeve Kromwijk is uitstekend te noemen, ook met openbaar vervoer. Dus ook mensen zonder eigen auto kunnen met weinig moeite gezellig komen lunchen in Zoetermeer.

Ook zakelijk lunchen

Bent u op zoek naar een plek om juist met zakenpartners of collega’s te lunchen? Dan treft u het nog meer. Hoeve Kromwijk en zijn personeel zijn namelijk ook helemaal voorbereid op uw zakelijke bijeenkomsten.

Effectief vergaderen en culinair genieten komen samen op deze mooie locatie voor een heerlijke lunch.

Meer informatie of direct reserveren? Bekijk onze speciale lunch pagina.

smakelijke lunch

Back To Top