skip to Main Content

Tip: Meer effectiviteit door een goede vergaderlocatie

Goede vergaderlocatie voor meer effectiviteit

De meest efficiënte vergadering is de vergadering waar daadwerkelijk belangrijke zaken worden besproken en waar iedereen die er moet zijn aanwezig is. Zo krijgt u het meeste gedaan in zo min mogelijk tijd. Maar wist u dat de juiste vergaderlocatie hieraan kan bijdragen?

Hoe een efficiënte vergadering te organiseren

Veel vergaderingen vinden niet plaats uit noodzaak, maar vanuit een gewoonte. Dit is vaak terug te zien in de resultaten en aan de opkomst van de genodigden. Om een efficiënte vergadering te organiseren, zorgt u ervoor dat er niet vaker wordt vergaderd dan strikt noodzakelijk. Door minder te vergaderen worden deze bijeenkomsten specialer en is het makkelijker om een plekje te bemachtigen in ieders agenda.

vergaderen bij Hoeve Kromwijk

Beste vergadertijd

Bij het voeren van belangrijke besprekingen is het belangrijk dat iedereen aanwezig is tijdens de vergadering. Onderzoek toont aan dat vergaderingen tussen 10.00 en 15.00 het beste worden bezocht. Door dit als uitgangspunt te nemen stelt u zoveel mogelijk genodigden in de gelegenheid om aanwezig te zijn.

De ideale vergaderlocatie

Ook de juiste vergaderlocatie draagt bij aan het succes van uw vergadering. Op de ideale vergaderlocatie wordt alles voor u geregeld, zodat u uw focus volledig op de vergadering kunt richten. Alle benodigde apparatuur is aanwezig en klaar voor gebruik. En de vergaderruimte zelf is een inspirerende omgeving die de aanwezigen stimuleert om actief deel te nemen. Ook aan een hapje en een drankje is gedacht. Zo kunt u efficiënt aan uw doelen werken, zonder u druk te hoeven maken over bijzaken.

Effectief vergaderen in Zoetermeer

Wilt u effectief vergaderen in Zoetermeer op een aangename locatie die over alle benodigde faciliteiten beschikt? Hoeve Kromwijk beschikt over inspirerende vergaderruimtes, die zeer geschikt zijn voor een productpresentatie, zakelijke lunch of creatieve vergadering. Daarnaast bevindt de locatie zich tussen het Buytenpark en het Westerpark. U kunt de vergadering dus eenvoudig onderbreken voor een ontspannende wandeling in de buitenlucht.

Gastvrijheid en culinaire verwennerij zijn ons handelsmerk, ook als u gebruik maakt van onze vergaderruimte. Dit zijn alle voordelen op een rij:

  • Wij rekenen geen zaalhuur;
  • Diverse vergaderarrangementen;
  • De mogelijkheid om aansluitend te lunchen, borrelen of dineren;
  • Wij verzorgen graag alle benodigde apparatuur;
  • Zeer goede parkeergelegenheid pal voor de deur;
  • Sfeervolle ambiance, heerlijke culinaire invulling
  • Gratis WIFI;
  • Voor vergadering, workshop of presentatie;
  • Goede bereikbaarheid;
  • Centrale ligging;

Restaurant Hoeve Kromwijk vergaderen

Vergaderen naar wens

Wilt u onze locatie graag eens bekijken? Neemt u dan gerust contact op voor een rondleiding. Wij wisselen graag met u van gedachten en kunnen u een vergader arrangement op maat aanbieden. Bent u al overtuigd? Reserveer dan direct uw vergaderruimte via ons contactformulier.

Back To Top