skip to Main Content

Een unieke trouwlocatie dichtbij Delft

Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie vlakbij Delft? Maak een vrijblijvende afspraak bij Hoeve Kromwijk voor een onvergetelijke trouwdag!

Beleef een unieke en romantische trouwdag

Als er een trouwfeest wordt gepland, dan staat de trouwlocatie uiteraard hoog op de lijst van trouwpartij-to-do’s. Want zonder locatie kan er natuurlijk niet worden getrouwd. Maar bij het kiezen van een trouwlocatie zijn er een aantal zaken belangrijk. Het moet een unieke trouwplek zijn, dus geen doorsnee familierestaurant bijvoorbeeld. Daarnaast wilt u ook graag een enigszins betaalbare plaats om in het huwelijk te treden. En vergeet niet dat u op de belangrijkste dag volledig in de watten gelegd wilt worden, zodat u volop kunt genieten met familie en vrienden. Wilt u een mooie, bijzondere plek voor uw bruiloft en receptie? Dan kunt u eigenlijk niet om Hoeve Kromwijk heen. Vlakbij Delft bieden wij een unieke trouwlocatie aan voor een onvergetelijke trouwdag.

Maak een afspraak

Trouwlocatie nabij Delft

Trouwlocatie in de buurt van Delft

Uniek en goed bereikbaar trouwen nabij Delft

Alleen de ligging van deze prachtige huwelijkslocatie dichtbij Delft is al zo goed als uniek. Tussen het Westerpark en het Buytenpark, daar vindt u Hoeve Kromwijk. Als u de omgeving daar een beetje kent, dan weet u dat de bereikbaarheid prima is. Er is voldoende parkeergelegenheid bij onze trouwlocatie. De Randstadrail stopt op korte loopafstand, de bus zelfs voor de deur. Veel beter bereikbaar kunt u uw huwelijkslocatie nabij Delft niet krijgen. Of de gasten voor uw bruiloft en/of receptie nou met de auto komen, of afhankelijk zijn van openbaar vervoer: uw trouwen in de buurt van Delft is voor iedereen bij te wonen.

Brochure trouwen

Uw huwelijksvoltrekking

Wat Hoeve Kromwijk extra bijzonder maakt als trouwlocatie is dat deze huwelijksplek ook nog eens officieel is aangewezen als gemeentelijke trouwlocatie. Dat betekent dus dat ook de officiële, wettelijke inzegening kan plaatsvinden bij Hoeve Kromwijk. En een extra voordeel voor u is dat u dus niet meer hoeft te verplaatsen met uw gezelschap, want zowel uw trouwplechtigheid, receptie als bruiloft geschieden op dezelfde plaats. Dat geeft u vast veel rust op deze toch al drukke dag, in die zin dat u behoorlijk wordt geleefd. Nog meer tijd om te genieten! Hoeve Kromwijk heeft hiervoor verschillende zalen en ander mogelijkheden ter beschikking. Afhankelijk van het aantal gasten kiest u de zaal die bij uw trouwplechtigheid past. Maak een vrijblijvende afspraak bij Hoeve Kromwijk, zodat wij u een goed beeld kunnen geven van onze unieke en romantische trouwlocatie.

Trouwlocatie in Delft

Onze trouwlocatie; Sterk in arrangementen!

Hoeve Kromwijk heeft diverse arrangementen samengesteld. Daarmee maken we het onze in het huwelijk tredende gasten een stuk makkelijker. U heeft immers al zoveel te regelen aan uw hoofd. Met een arrangement kiest u voor een pakket dat altijd een garantie is voor een bijdrage aan uw trouwdag vlakbij Delft.

Natuurlijk staat Hoeve Kromwijk altijd open voor maatwerk: het is uw bruiloft en ook uw receptie maken we graag samen tot een doorslaand succes. We beloven u: uw gasten zullen nog lang napraten over die prachtige bruiloft op die bijzonder mooie locatie in de buurt van Delft.

Bekijk alle arrangementen

Ook de huwelijkse liefde gaat ook door de maag

Als er op de dag van uw bruiloft ook samen wordt gegeten, dan heeft u natuurlijk allerlei wensen. Misschien heeft u zelfs eisen, in verband met een allergie bijvoorbeeld. Hoeve Kromwijk zou geen top trouwlocatie zijn als er niet volop met u wordt meegedacht. Houdt u het bij een 3-gangen menu? Of wilt u liever ietsje uitgebreider dineren? Kies dan voor het 4-gangen menu. Voor aanstaande echtgenoten die graag lang tafelen, is het 5-gangen menu een echte aanrader. Natuurlijk wordt er bij Hoeve Kromwijk rekening gehouden met kinderen aan tafel. Sterker nog: voor hen is er een overheerlijk kindermenu. Dat wordt samen gezellig smullen! Over eten gesproken: het spreekt voor zich dat op deze huwelijkslocatie ook buiten het diner voor lekker eten wordt gezorgd. Wil u hapjes tijdens uw bruiloftsreceptie of de feestavond? Hoeve Kromwijk nabij Delft, biedt allerlei mogelijkheden waaruit u een keuze kunt maken. Bekijk onze brochures, of neem direct contact met ons op. We vullen graag uw wensen in!

Bruiloft diner Delft

Hoeve Kromwijk: alle voordelen op een rij

Graag zetten we de belangrijkste voordelen van onze trouwlocatie vlakbij Delft voor u op een rij:

 • Compleet verzorgde bruiloft
 • Prachtige locatie
 • Zowel huwelijksplechtigheid, receptie als bruiloft op één trouwlocatie
 • Centraal gelegen
 • Uitstekend bereikbaar, met zowel eigen auto, bus als Randstadrail
 • U parkeert eenvoudig voor de deur
 • Gratis en goede WIFI
 • Diverse en zeer uitgebreide culinaire mogelijkheden
 • Receptie, diner en feestavond!
 • Keuze uit diverse arrangementen
 • Zaalhuur is gratis
 • Geweldige, unieke trouwambiance en prima service
 • Een trouwdag om werkelijk nooit te vergeten

Maak een vrijblijvende afspraak en kom langs!

Uw bruiloft en receptie moeten natuurlijk exact zo verlopen zoals u dit heeft gepland. Indien nodig kunt u heel veel overlaten aan uw ceremoniemeester, degene die u deze verantwoordelijkheid hebt toevertrouwd. Alles staat of valt echter met het maken van goede keuzes vooraf, keuzes die precies passen bij hoe u uw trouwerij voor u ziet. Daarom is het verstandig om op tijd in overleg te gaan met Hoeve Kromwijk, en samen het best passende arrangement te kiezen. Want alles wat u binnen een arrangement al vastlegt, hoeft u niet meer apart te regelen. Handig toch? Na het maken van uw trouwafspraak bij Hoeve Kromwijk kunt u heerlijk achterover leunen en vertrouwen op de voorbereidingen van een prachtig huwelijk.

Trouwlocatie Delft

Een huwelijksafspraak is snel gemaakt

Wilt u ook volledig overtuigd raken van alles wat Hoeve Kromwijk als trouwlocatie dichtbij Delft te bieden heeft? Neem dan contact op voor een afspraak op korte termijn. In een vrijblijvend gesprek bespreken we uw wensen en onze mogelijkheden. Het kan niet anders dan dat we beide uitstekend op elkaar kunnen afstemmen. Hoeve Kromwijk kan ook uw onvergetelijke bruiloft en unieke feestdag tot een zeer geslaagd evenement maken.

Maak een afspraak
Back To Top