skip to Main Content

Beleef een onvergetelijke trouwdag op onze trouwlocatie vlakbij Den Haag!

Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie in de Haagse regio? Maak een vrijblijvende afspraak bij Hoeve Kromwijk voor een onvergetelijke trouwdag! We leggen u uit waarom u eigenlijk niet om deze mooie trouwlocatie dichtbij Den Haag heen kunt.

Trouwen in stijl

U bent bezig met uw trouwplannen. De trouwlocatie is een belangrijke factor in het slagen van uw bruiloft. U weet ook dat u niet te lang moet wachten met reserveren, anders is een ander bruidspaar u voor. U zoekt dus naar een bijzondere trouwlocatie Den Haag. Gelukkig zijn er dan zijn er veel mogelijkheden. Waarschijnlijk bent u al getipt door vrienden of familie en heeft u keuze genoeg. Maar is Hoeve Kromwijk al voorbij gekomen? We geven u graag extra informatie over deze plek en nodigen u uit een vrijblijvende afspraak te maken voor het bezoeken van onze bijzondere trouwlocatie. Deze trouwlocatie in de directe omgeving van Den Haag is namelijk te prachtig om zomaar aan voorbij te gaan.

Wilt u een bijzondere trouwdag beleven zonder zorgen? Hoeve Kromwijk is dé trouwlocatie voor een onvergetelijke dag! Van ceremonie tot receptie en van culinair dineren tot een fantastische feestavond. Wij verzorgen uw trouwdag tot in de puntjes!

Maak een afspraak

Trouwlocatie nabij Den Haag

Trouwlocatie in de buurt van Den Haag

De voordelen van onze trouwlocatie

 • Compleet verzorgd
 • Goede bereikbaarheid;
 • Voor trouwfeest, receptie of ceremonie;
 • Centrale ligging;
 • Gratis WIFI;
 • Wij verzorgen graag de culinaire invulling van uw trouwdag;
 • Mogelijkheid om aansluitend te lunchen, borrelen of dineren;
 • Diverse arrangementen mogelijk;
 • Wij rekenen geen zaalhuur;
 • Ruime parkeergelegenheid voor de deur;
 • Sfeervolle ambiance, uitstekende service!
 • Een onvergetelijke huwelijksdag!
Brochure trouwen

Goed bereikbaar en centraal gelegen

U kent het wel: u komt een leuke locatie voor uw trouw- of ander feest tegen. In alle opzichten lijkt hij perfect, maar de ligging blijkt niet fantastisch. Niet iedereen kan er even makkelijk komen, ook omdat die trouwlocatie nogal afgelegen ligt. Dat geldt niet voor Hoeve Kromwijk. Dit is een trouwlocatie vlakbij Den Haag die voor iedereen goed bereikbaar is. De centrale ligging maakt het voor iedereen makkelijk om er te komen. U wilt toch ook dat werkelijk iedereen die u uitnodigt ook daadwerkelijk komt, naar de door u uitgekozen trouwlocatie nabij Den Haag? Zo stopt de Randstadrail vlakbij, en de bus zelfs voor de deur. Degenen die toch met hun eigen auto komen hoeven zich geen zorgen te maken over parkeren, want er is parkeergelegenheid genoeg. Trouwen rondom Den Haag wordt zo pas echt een compleet, goed geregeld en een fantastische dag.

Trouwen Den Haag: De arrangementen!

U trouwt maar één keer. Dus maakt u er een trouwfeest van om nooit te vergeten. U doet daar alles aan. Hoeve Kromwijk biedt daartoe ook alle mogelijkheden en denkt graag met u mee. Want waarom maar gewoon een mooie trouwdag in elkaar zetten, terwijl u er met prachtige arrangementen nog een mooiere dag van kunt maken op deze trouwlocatie in de buurt van Den Haag? Vraag naar de speciale arrangementen van deze prachtige huwelijkslocatie en maak van uw aanstaande bruiloft nog meer een huwelijksdag om nooit te vergeten.

Bekijk alle arrangementen

Trouwlocatie Den Haag

Trouwlocatie in Den Haag

Receptie en feestavond

Uiteraard hangt het er ook vanaf hoe uw trouwen in Den Haag er qua programma en tijdsinvulling uit gaat zien. Maakt u er een hele dag van, met een bruiloft receptie en een hele avond voor genodigden? Of wordt er zelfs een heel weekend gevierd? Maar wellicht kiest u juist voor een korte variant van uw unieke bruiloft in Den Haag.

Een lange bruiloft receptie is namelijk ook een mogelijkheid. U bepaalt daarbij natuurlijk zelf tot hoe laat er mag worden gedronken en gedanst op uw fantastische trouwdag op deze prachtige locatie van Hoeve Kromwijk, aan de rand van Den Haag.

Culinaire trouwpartij

Bij een trouwlocatie Den Haag denkt u natuurlijk aan gezelligheid, aan bijpraten, aan dansen wellicht. Maar laten we eerlijk zijn. Bij een goede bruiloft hoort toch ook een heerlijk drankje en lekker eten. U bepaalt zelf of het gewoon goed eten wordt of toch maar die uitzonderlijk culinaire hoogstandjes, maar eten bepaalt voor veel mensen de sfeer van jullie bruiloft.

Trouwen in Den Haag moet ook in iemands geheugen blijven als het overheerlijke diner waar u eindelijk eens goed kon bijpraten met verschillende mensen. Onze huwelijkslocatie dichtbij Den Haag staat daar garant voor. Wilt u alleen lunchen op uw trouwlocatie Den Haag? Of denkt u eerder aan uitgebreid dineren? Hoeve Kromwijk biedt vele arrangementen en mogelijkheden voor uw huwelijks diner.

Bij Hoeve Kromwijk draaien ze nergens hun hand voor om. U bepaalt, wij geven er de beste invulling aan. U zult positief verrast zijn over de culinaire prestaties van onze chefs.

Bekijk alle diner mogelijkheden

Bruiloft diner Den Haag

Uw trouwceremonie Den Haag

Onze trouwgelegenheid nabij Den Haag is namelijk ook nog eens aangewezen als speciale huwelijkslocatie. Wat dit betekent? Dat u op onze trouwlocatie vlakbij Den Haag ook nog eens officieel in het echt kunt worden verbonden, elkaar het ja-woord kunt geven. Hoe mooi wilt u het hebben? Niet op het stadhuis, maar op deze uniek gelegen huwelijksplek. De ligging van deze unieke trouwlocatie maakt het voor u en uw gasten een ware beleving.

Maak een vrijblijvende afspraak en kom langs!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een uniek en sfeervol huwelijksfeest bij Hoeve Kromwijk in de buurt van Den Haag? Maak dan een vrijblijvende afspraak op onze trouwlocatie. We nemen graag de tijd om in kaart te brengen hoe wij uw trouwdag de mooiste dag van uw leven kunnen maken! Op basis van uw wensen maken wij graag een passend en vrijblijvend voorstel. Neem vandaag nog contact op! Wij helpen u graag verder.

Back To Top