skip to Main Content

Trouwlocatie kiezen in de regio Zoetermeer

Waarop kiest u een trouwlocatie uit?

Is het eindelijk zover en heeft u in Zoetermeer ‘ja’ gezegd tegen uw grote liefde, dan wordt het tijd om een trouwlocatie uit te kiezen! Maar waarop kiest u deze eigenlijk uit? In dit blog vertelt Hoeve Kromwijk u meer over waar u op moet letten bij het uitkiezen van een trouwlocatie in de omgeving van Zoetermeer.

Ligging en bereikbaarheid

Een belangrijke factor voor een trouwlocatie dicht bij Zoetermeer is de ligging en bereikbaarheid voor uw gasten. De locatie moet goed bereikbaar zijn, voor zowel autoverkeer als voor mensen die met het openbaar vervoer komen.

U wilt niet dat uw gasten verdwalen of vast komen te zitten in het verkeer. En zelf wilt u natuurlijk ook niet te lang in de auto hoeven zitten op weg naar uw trouwlocatie. Daarom is het goed om te kijken naar de infrastructuur rondom uw trouwlocatie in of rond Zoetermeer om uw bruiloft goed te laten verlopen.

Trouwlocatie in de buurt van Zoetermeer

De juiste faciliteiten

Wanneer u onze trouwlocatie in de regio Zoetermeer op het oog heeft, wilt u ook weten of deze de juiste faciliteiten biedt. U wilt natuurlijk wel graag voorzien zijn van alle moderne gemakken! Dit geldt voor zowel voor u als voor uw gasten. U kunt bijvoorbeeld bij Hoeve Kromwijk bijvoorbeeld rekenen op de volgende faciliteiten voor uw trouwlocatie:

  • Parkeergelegenheid
  • WIFI
  • Culinaire invulling
  • Entertainment
  • Uitstekende service

trouwfeest

Trouwlocatie met culinaire opties

Wilt u graag een trouwlocatie in Zoetermeer met culinaire opties? Een compleet verzorgde lunch, borrel of avondmaaltijd, geregeld vanuit de trouwlocatie zelf, is natuurlijk een perfecte aanvulling op de dag van uw leven.

Want wat is er leuker dan het vieren van uw trouwdag en bijkletsen met geliefden onder het genot van lekker eten en drinken? Hoeve Kromwijk staat garant voor deze heerlijke ervaring. Wij bieden diverse arrangementen van een simpele lunch tot een uitgebreid huwelijksdiner.

Onze arrangementen

Omdat u maar één keer met elkaar trouwt, mag u er zeker een trouwfeest van maken om nooit meer te vergeten. Kiest u uit één van de arrangementen van Hoeve Kromwijk, dan bent u verzekerd van een heerlijke en compleet verzorgde dag voor u en uw naasten. Kies bijvoorbeeld uit verschillende:

  • Feestarrangementen
  • Receptiearrangementen
  • Kinderarrangementen

Jullie trouwlocatie boeken?

Hebben jullie je trouwlocatie in de buurt van Zoetermeer al gevonden in Hoeve Kromwijk, of hebben jullie nog wat meer informatie nodig? Kijk in ieder geval rustig rond op onze website en vind de inspiratie voor jullie trouwlocatie dicht bij Zoetermeer!

Voor vragen, meer informatie of reserveringen kunt u altijd contact met ons opnemen via 079-3217498, of stuur een email naar info@hoevekromwijk.nl

Trouwlocatie kiezen in de regio Zoetermeer

Back To Top