skip to Main Content

Een onvergetelijke trouwdag op een unieke trouwlocatie vlakbij Leidschendam!

Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie dichtbij Leidschendam? Maak een vrijblijvende afspraak bij Hoeve Kromwijk voor een onvergetelijke en bijzondere trouwdag.

Trouwen: een persoonlijke keuze en invulling

Iedereen vult zijn bruiloft op zijn eigen manier in. De één vindt dat de hele wereld het moet weten en nodigt daarom ook iedereen uit. Resultaat is een grote bruiloft. De ander houdt meer van een intieme setting. Het bruidspaar wil graag iedereen persoonlijk spreken, en beperkt dan ook het aantal te versturen uitnodigingen tot een select groepje gasten. Wat dan ook uw persoonlijke voorkeur heeft: er is een prachtige trouwlocatie dichtbij Leidschendam waar dit allemaal mogelijk is. Voorkom teleurstellingen, en kies voor deze unieke plek voor een onvergetelijke bruiiloft. De locatie staat alvast garant voor een sfeervolle viering van uw bruiloft dichtbij Leidschendam.

Maak een afspraak

Trouwlocatie Leidschendam

Trouwlocatie in de buurt van Leidschendam

De voordelen van onze trouwlocatie

  • Van A tot Z verzorgd
  • Zeer goed bereikbaar
  • Voor zowel uw huwelijksceremonie, receptie, diner of complete bruiloft/li>
  • Centraal gelegen
  • Wij staan garant voor uitstekende culinaire prestaties
  • Ook een fijne plek voor een lunch, borrel of diner
  • Keuze uit diverse arrangementen
  • Ruim voldoende parkeerplekken voor de deur
  • Sfeervolle locatie vlakbij Leidschendam, met een uitstekende service
  • Voor uw nooit-te-vergeten trouwdag!
Brochure trouwen

Samen trouwen, samen vieren, allemaal genieten!

Eén ding staat als een paal boven water: uw trouwen moet worden gevierd, groot of klein, linksom of rechtsom. U, als aanstaande echtgenoten, bent natuurlijk het stralende middelpunt van die bijzondere dag. Maar de trouwlocatie van uw keuze is absoluut ook een belangrijke factor. Uw bruiloft krijgt extra cachet als u kiest voor een aansprekende, bijzondere, unieke trouwlocatie nabij Leidschendam die iedereen zal bijblijven. Het staat boven kijf dat Hoeve Kromwijk aan al die criteria voldoet.

Dé unieke trouwlocatie en de arrangementen!

Natuurlijk hoort goed eten en drinken bij elke bruiloft, sterker nog: een bruiloft zonder genieten van hapjes, gerechten en drankjes is geen bruiloft. Dus mag u de prestaties op culinair gebied absoluut meenemen als één van uw criteria.

U wilt immers dat al uw gasten tevreden zijn. Uw bruiloftsdiner moet van aperitief tot koffie na fantastisch zijn. Een diner om nog lange tijd over na te praten, net als de hele, fantastische bruiloft uiteraard.

Bekijk alle arrangementen

Trouwlocatie nabij Leidschendam

Trouwlocatie in Leidschendam

Onze trouwlocatie; zeer goed bereikbaar!

Een belangrijk punt voor het bepalen van uw perfecte huwelijkslocatie in de buurt van Leidschendam is de bereikbaarheid. U heeft er immers weinig aan als u een mooie plek heeft gevonden, die voor veel mensen moeilijk bereikbaar blijkt te zijn. Nee, u eist dat al uw gasten deze schitterende en romantische trouwlocatie op verschillende manieren makkelijk kunnen bereiken. Er moet dus ruim voldoende parkeergelegenheid zijn én er moeten openbaar vervoer haltes zijn vlakbij de plek waar alle trouwfestiviteiten zullen plaatsvinden. Dat treft, want Hoeve Kromwijk voldoet aan al uw eisen op het gebied van bereikbaarheid. Dus uw gasten hebben alle reden om uw huwelijksdag samen te vieren. Want uw bruiloft wordt een topbruiloft, een feest om nooit meer te vergeten.

Voor de wet en voor het feest

Normaalgesproken gaat u naar het stadhuis in Leidschendam om voor de wet te trouwen. Aansluitend rijdt u met uw hele bruiloftsgevolg naar de feestlocatie, en dan kan het grote vieren beginnen. Maar dat kan anders! Bij Hoeve Kromwijk kunt u namelijk ook wettelijk trouwen, omdat deze prachtige huwelijkslocatie daartoe is aangewezen. Dus u hoeft niet naar het stadhuis. De ambtenaar van de burgerlijke stand komt naar u, naar deze trouwlocatie heel dichtbij Leidschendam wel te verstaan. Op deze historische plek, waar u iets later op de dag ook uw bruiloft, uw receptie en uw feest viert, wordt u dus ook officieel samen in het echt verbonden. Een unieke kans, op een unieke plek.  Het team van Hoeve Kromwijk verzorgt een complete dag!

Vele heerlijke diner mogelijkheden

Waarschijnlijk heeft u er al over nagedacht, over het eten op die bijzondere trouwdag. Misschien begint uw huwelijksfeest wel met een gezellige en overdadige lunch, die al een goede bodem vormt voor de rest van de dag. Want ook bij een lunch mag natuurlijk warm vlees op tafel komen, en zijn bijvoorbeeld quiches en taarten ook erg welkom. Of kiest u voor een borrel, eventueel gevolgd door een topdiner, voordat uw receptie gaat beginnen? Het kan allemaal bij Hoeve Kromwijk. Bespreek dus zeker al uw wensen, en wat u verder in gedachten heeft.

Bekijk alle diner mogelijkheden

Bruiloft diner Leidschendam

Maak een vrijblijvende afspraak en kom langs!

Uw bruiloft en receptie moeten natuurlijk exact zo verlopen zoals u dit heeft gepland. Indien nodig kunt u heel veel overlaten aan uw ceremoniemeester, degene die u deze verantwoordelijkheid hebt toevertrouwd. Alles staat of valt echter met het maken van goede keuzes vooraf, keuzes die precies passen bij hoe u uw trouwerij voor u ziet. Daarom is het verstandig om op tijd in overleg te gaan met Hoeve Kromwijk, en samen het best passende arrangement te kiezen. Want alles wat u binnen een arrangement al vastlegt, hoeft u niet meer apart te regelen. Handig toch? Na het maken van uw trouwafspraak bij Hoeve Kromwijk kunt u heerlijk achterover leunen en vertrouwen op de voorbereidingen van een prachtig huwelijk.

Maatwerk voor uw trouwfeest

Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn voor een uniek en sfeervol huwelijksfeest bij Hoeve Kromwijk in de buurt van Leidschendam? Maak dan een vrijblijvende afspraak op onze unieke trouwlocatie. We nemen graag de tijd voor u om in kaart te brengen hoe wij uw trouwdag de mooiste dag van uw leven kunnen maken! Op basis van uw wensen maken wij graag een passend en vrijblijvend voorstel. Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Back To Top