skip to Main Content

Beleef een onvergetelijke trouwdag op onze trouwlocatie in Zoetermeer!

Bent u  op zoek naar een romantische trouwlocatie in Zoetermeer? Dan nodigen we u en uw aanstaande van harte uit op trouwlocatie Hoeve Kromwijk. Niet voor niets wordt de trouwdag de mooiste dag van uw leven genoemd. Het mag u als bruidspaar op uw huwelijksdag uiteraard aan niets ontbreken. Goed eten en drinken, een schitterende en unieke trouwlocatie in Zoetermeer, goede sfeer en een hoop gezelligheid en romantiek. Dat is het beeld dat wij van Hoeve Kromwijk voor uw trouwdag voor ogen hebben.

Alles moet in onze ogen bijdragen aan een trouwdag om nooit meer te vergeten! Gaat u dus binnenkort trouwen en bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie in Zoetermeer? En wilt u graag dat wij van Hoeve Kromwijk uw bruiloft van A tot Z organiseren? Neem dan contact met ons op. We nemen u graag mee in de uitgebreide mogelijkheden voor een onvergetelijke en unieke bruiloft op onze trouwlocatie in Zoetermeer!

Trouwlocatie Zoetermeer

Hoeve Kromwijk als trouwlocatie in Zoetermeer

Onze trouwlocatie in Zoetermeer bevindt zich in een sfeervolle Hoeve. Gebouwd in 1871 is Hoeve Kromwijk een monumentale boerderij die volledig is gerestaureerd met behoud van oude elementen. Sinds maart 2019 zijn Marco en Fati Blokland de eigenaren. Zij staan samen met een enthousiast team van chef-kok, keukenpersoneel, gastvrouwen en bediening dagelijks klaar om gasten een onvergetelijke dag en/of avond te bezorgen. Ook voor trouwen in Zoetermeer weet u dat u bij ons in goede handen bent. We laten u als bruidspaar én uw gasten genieten van een heerlijke dag.

Brochure trouwen

De voordelen van onze trouwlocatie

We nodigen u graag uit om langs te komen en inspiratie op te doen voor de perfecte bruiloftslocatie en een unieke trouwceremonie. Ook voor de bruiloft receptie kunt u uitstekend bij Hoeve Kromwijk in Zoetermeer terecht. Meer voordelen van onze trouwlocatie in Zoetermeer leest u hieronder:

  • Goede bereikbaarheid;
  • Centrale ligging;
  • Voor ceremonie, receptie, lunch en diner;
  • Gratis WIFI;
  • Wij verzorgen graag de culinaire invulling van uw trouwdag;
  • Mogelijkheid om aansluitend te lunchen, borrelen of dineren;
  • Diverse arrangementen mogelijk;
  • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur;
  • Sfeervolle ambiance, uitstekende service!

Maak nu een afspraak en bespreek onze mogelijkheden!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een uniek en sfeervol huwelijksfeest bij Hoeve Kromwijk? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak op onze trouwlocatie. We nemen graag de tijd om in kaart te brengen hoe wij uw trouwdag de mooiste dag van uw leven kunnen maken! Op basis van uw wensen maken wij graag een passend voorstel voor onze trouwlocatie in Zoetermeer!

Back To Top