skip to Main Content

Reserveer een van de vergaderarrangementen van Hoeve Kromwijk!

Hoeve Kromwijk nodigt u graag uit eens een kijkje te nemen naar onze vergaderarrangementen. Onze unieke vergaderlocatie in Zoetermeer geeft perfect invulling aan uw zakelijke meeting, businesslunch of productpresentatie. Onze vergaderarrangementen in Zoetermeer bieden alle gewenste faciliteiten én de culinaire invulling van uw zakelijke bijeenkomst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitgebreide koffie- en theetafel, een smakelijke lunch of zakelijk diner. Onze inspirerende vergaderruimte leent zich uitstekend om van uw vergadering een succes te maken. Onze arrangementen dragen zeker bij aan een inspiratievolle dag!

Graag geven we u een indruk van de mogelijkheden van vergaderen bij Hoeve Kromwijk. Hiervoor nodigen we u uit om een afspraak te maken om eens van gedachten te wisselen en onze vergaderarrangementen onder de loep te nemen. Op deze wijze brengen we samen met u in kaart wat uw wensen zijn en hoe wij hier het beste in tegemoet kunnen komen!

Een succesvolle dag met onze vergaderarrangementen

Af en toe van vergaderlocatie wisselen draagt bij aan effectief vergaderen. Dat is zelfs uit onderzoek gebleken! Of u nu eens aan de dagelijkse gang van zaken op kantoor wilt ontsnappen, of uw zakenpartner op een centrale plek wilt treffen: Hoeve Kromwijk in Zoetermeer is bij uitstek geschikt als vergaderlocatie.

Wij hebben de vergaderruimte en vergaderarrangementen dusdanig ingericht, dat deze bijdragen aan een zakelijke en effectieve dag! We nemen graag alle zorgen uit handen, zodat u zich volledig op het vergaderen kunt concentreren. Graag vertellen we u hieronder meer over onze vergaderarrangementen in Zoetermeer.

Vergader arrangementen Zoetermeer

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie over de vergadermogelijkheden bij Hoeve Kromwijk? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Bekijk onze vergaderarrangementen in een handig overzicht

Hoeve Kromwijk heeft verschillende sfeervolle ruimtes met in elke ruimte gratis WiFi. Voor vergaderingen vanaf 6 personen hebben wij verschillende arrangementen samengesteld, waarbij wij geen zaalhuur rekenen. Bekijk hier onze vergaderarrangementen in Zoetermeer.
Afhankelijk van uw wensen en behoeften, is het mogelijk om een arrangement van 4 uur of van 8 uur te reserveren. Daarbij staan koffie, thee, frisdrank en koekjes voor u klaar.
Interesse in onze diverse extra’s? Denkt u daarbij aan de huur van een beamer en projectiescherm, lunchbuffetten, snacks, nootjes en zoutjes. Hoeve Kromwijk regelt het voor u! Mocht u na afloop van uw meeting willen naborrelen en/of blijven dineren, bekijk dan gerust eens onze receptie- en dinerarrangementen.

Brochure vergaderarrangementen

De voordelen van Hoeve Kromwijk als vergaderlocatie

Gastvrijheid en culinaire verwennerij staan centraal bij Hoeve Kromwijk. Zo ook als u gebruik wilt maken van een van onze vergaderarrangementen. Daarnaast zijn er een aantal aangename voordelen van onze vergaderlocatie in Zoetermeer:

  • Goede bereikbaarheid;
  • Centrale ligging;
  • Voor vergadering, workshop of presentatie;
  • Gratis WIFI;
  • Wij verzorgen graag alle benodigde apparatuur;
  • Mogelijkheid om aansluitend te lunchen, borrelen of dineren;
  • Diverse vergaderarrangementen;
  • Wij rekenen geen zaalhuur;
  • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur;
  • Sfeervolle ambiance, heerlijke culinaire invulling van uw vergadering!

Reserveer direct een van onze vergaderarrangementen of maak een afspraak!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze vergaderarrangementen in Zoetermeer? Neem dan contact met ons op zodat we u meer kunnen vertellen over onze vergaderarrangementen, vergaderruimtes en faciliteiten of reserveer direct!

Back To Top
Reserveren | 079-3217498