skip to Main Content

Vergaderen in Zoetermeer in een aangename ambiance

Wanneer u wilt vergaderen in Zoetermeer, verzorgt Hoeve Kromwijk graag de invulling van uw zakelijke bijeenkomst. U zoekt een vergaderlocatie in Zoetermeer die bijzonder is, een prettige sfeer heeft en van alle faciliteiten voorzien. Voor zowel vergaderen in Zoetermeer als de culinaire invulling ervan, bent u bij Hoeve Kromwijk aan het juiste adres. We hebben inspirerende vergaderruimtes die zich lenen voor zakelijke lunches, productpresentaties of creatief vergaderen. Wilt u een indruk krijgen van de mogelijkheden? Graag wisselen we met u van gedachten en maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Op deze manier kunnen we in kaart brengen wat het beste aan uw wensen voor vergaderen in Zoetermeer voldoet.

Direct contact

Unieke vergaderlocaties in Zoetermeer

Inspirerend vergaderen op onze inspirerende vergaderlocatie in Zoetermeer. Misschien is het prettig om eens aan de dagelijkse gang van zaken van een kantoor te ontsnappen. Of wellicht is het voor u en uw zakenpartner fijn om elkaar in Zoetermeer te treffen. Wat de reden ook is: om meer uit uw vergadering te halen, is het af en toe prettig om eens voor een andere vergaderlocatie in Zoetermeer te kiezen. Hoeve Kromwijk is dan ook bij uitstek geschikt als unieke vergaderlocatie in Zoetermeer. Daarbij raden wij ook de culinaire invulling van uw vergadering door onze chefkok aan. Een overheerlijke koffie en thee tafel, een uitgebreide lunch of zakelijk diner.

Brochure vergaderarrangementen

Vergaderen Zoetermeer

Vergaderen bij Hoeve Kromwijk in Zoetermeer

Een inspirerende ruimte zorgt voor effectief vergaderen. Daarom heeft Hoeve Kromwijk in Zoetermeer de vergaderruimte en vergaderarrangementen dusdanig ingericht, dat deze bijdrage aan een zakelijke en effectieve dag! Graag nemen we alle zorgen uit handen, zodat u zich volledig op het vergaderen kunt concentreren. In onze sfeervolle hoeve houden we van kwaliteit, goed eten en service en kunnen speciaal voor uw zakelijke meeting een passend culinair aanbod verzorgen. Uiteraard volledig op uw wensen en ideeën afgestemd. Naast de standaard wijze van vergaderen in Zoetermeer, bieden wij natuurlijk ook de mogelijkheid voor u om speciale wensen door te geven.

Arrangementen voor vergaderen

Voor vergaderingen vanaf 6 personen hebben wij diverse arrangementen samengesteld. Afhankelijk van uw wensen, is het mogelijk om een arrangement van 4 uur of 8 uur te reserveren, waarbij koffie, thee, frisdrank en koekjes voor u klaar staan.

Uiteraard is het mogelijk om voor diverse extra’s te kiezen. Denkt u daarbij aan de huur van een beamer en projectiescherm, lunch buffetten, snacks, nootjes en zoutjes. Na afloop van het vergaderen nog even naborrelen en/of blijven dineren? Bekijk dan eens onze receptie en dinner arrangementen.

vergaderarrangementen in Zoetermeer

 De ideale vergaderlocatie | Perfecte ligging en bereikbaarheid

Een belangrijke factor voor een fijne vergaderruimte dicht bij Zoetermeer is de ligging en bereikbaarheid voor uw collega’s. De locatie moet goed bereikbaar zijn, voor zowel autoverkeer als voor mensen die met het openbaar vervoer komen. U wilt niet dat uw collega’s verdwalen of vast komen te zitten in het verkeer. En zelf wilt u natuurlijk ook niet te lang in de auto hoeven zitten op weg naar uw bijzondere vergaderlocatie in Zoetermeer. Daarom is het goed om te kijken naar de infrastructuur rondom uw vergaderplek om uw vergadering goed te laten verlopen.

Inspirerende vergaderlocatie in Zoetermeer voor meer effectiviteit

De meest efficiënte vergadering is de vergaderplek waar daadwerkelijk belangrijke zaken worden besproken en waar iedereen die er moet zijn aanwezig is. Zo krijgt u het meeste gedaan in zo min mogelijk tijd. Maar wist u dat de juiste vergaderlocatie in Zoetermeer hieraan kan bijdragen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie over de vergadermogelijkheden bij Hoeve Kromwijk? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Beste vergadertijd

Bij het voeren van belangrijke besprekingen is het belangrijk dat iedereen aanwezig is tijdens de vergadering. Onderzoek toont aan dat vergaderingen tussen 10.00 en 15.00 het beste worden bezocht. Door dit als uitgangspunt te nemen stelt u zoveel mogelijk genodigden in de gelegenheid om aanwezig te zijn.

Hoe een efficiënte vergadering te organiseren

Veel vergaderingen vinden niet plaats uit noodzaak, maar vanuit een gewoonte. Dit is vaak terug te zien in de resultaten en aan de opkomst van de genodigden. Om een efficiënte vergadering te organiseren, zorgt u ervoor dat er niet vaker wordt vergaderd dan strikt noodzakelijk. Door minder te vergaderen worden deze bijeenkomsten specialer en is het makkelijker om een plekje te bemachtigen in ieders agenda.

Vergaderen

Voordelen van onze vergaderlocatie in Zoetermeer

Gastvrijheid en culinaire verwennerij staan centraal bij Hoeve Kromwijk. Zo ook als u gebruik wilt maken van de faciliteiten van onze vergaderlocatie in Zoetermeer. Daarnaast zijn er een aantal aangename voordelen van onze unieke vergaderlocaties in Zoetermeer:

 • Goede bereikbaarheid
 • Centrale ligging
 • Voor vergadering, workshop of presentatie
 • Gratis WIFI
 • Wij verzorgen graag alle benodigde apparatuur
 • De mogelijkheid om aansluitend te lunchen, borrelen of dineren
 • Diverse vergaderarrangementen
 • Wij rekenen geen zaalhuur
 • Zeer goede parkeergelegenheid pal voor de deur
 • Sfeervolle ambiance, heerlijke culinaire invulling

Ongestoord vergaderen

Het vergaderen op een externe locatie brengt diverse voordelen met zich mee. Wij vertellen u graag een paar grote voordelen, zodat u overtuigd bent om onze vergaderruimte in Zoetermeer te huren. Een van de grote voordelen is dat u op een externe vergaderplek ongestoord kunt vergaderen.

Er zijn geen collega’s die binnenlopen met vragen en daarnaast zullen er ook geen teamleden zijn die plots weg moeten voor een urgent probleem. De kans op verstoringen tijdens een vergadering op een externe locatie is aanzienlijk kleiner.

Vergaderen

Teambuilding en innoverende ideeën

Vergaderlocaties bieden vaak een inspirerende omgeving. Heeft u een bepaald thema dat gekoppeld is aan uw vergadering? Zoek hierbij een passende locatie uit. Wilt u bijvoorbeeld een out of the box vergadering? Kies dan voor een locatie wat afwijkt van de omgeving van uw kantoor. Ook helpt een externe vergaderlocatie vaak goed bij teambuilding en een betere groepsdynamiek. U leert elkaar beter kennen, wat de samenwerking bevorderd. Het nut van een dergelijke vergadering buiten de deur is niet te onderschatten.

Urgentie van vergadering op externe locatie

Gaat u vergaderen op een inspirerende vergaderlocatie in Zoetermeer? Dan begrijpen uw collega’s de urgentie van het overleg.

Doordat u investeert in een vergadering op een externe locatie, begrijpen uw collega’s dat het overleg belangrijk is en prioriteit heeft. Met als gevolg dat uw genodigden minder snel zullen afmelden en beter zullen opletten en meedoen.

De juiste faciliteiten

Wanneer u onze vergaderzaal in regio Zoetermeer op het oog heeft, wilt u ook weten of deze de juiste faciliteiten biedt. U wilt natuurlijk wel graag voorzien zijn van alle moderne gemakken! Dit geldt voor zowel voor u als voor uw gasten. U kunt bij Hoeve Kromwijk bijvoorbeeld rekenen op de volgende faciliteiten voor uw vergaderlocatie in Zoetermeer:

 • Parkeergelegenheid
 • WIFI
 • Culinaire invulling
 • Entertainment
 • Uitstekende service

vergaderen in Zoetermeer

Over ons

De vergaderarrangementen in Zoetermeer vinden plaats in de sfeervolle vergaderruimte van onze hoeve. Gebouwd in 1871 en volledig gerestaureerd, is Hoeve Kromwijk een monumentale boerderij waarbij oude elementen zijn behouden. Samen met een enthousiast team van chef-kok, keukenpersoneel, gastvrouwen en bediening, staan sinds maart 2019 eigenaren Marco en Fati Blokland dagelijks klaar om gasten een onvergetelijke dag en/of avond te bezorgen. Ook voor vergaderen in Zoetermeer weet u dat u bij ons in goede handen bent!

Vergaderen Zoetermeer?
Neem contact met Hoeve Kromwijk voor de beste vergaderlocatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vergaderen in Zoetermeer? Neem dan contact met ons op zodat wij u meer kunnen vertellen over onze bijzondere vergaderlocatie in Zoetermeer, of reserveer direct! Heeft u nog wat meer informatie nodig? Kijk in ieder geval rustig rond op onze website en vind de inspiratie die u nodig heeft voor uw werkplek in Zoetermeer. Voor vragen, meer informatie of reservering kunt u altijd contact met ons opnemen via 079-3217498, of stuur een email naar info@hoevekromwijk.nl.

Back To Top