skip to Main Content

Vergaderlocatie in Zoetermeer? Hoeve Kromwijk

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Zoetermeer? Hoeve Kromwijk verzorgt graag de invulling van uw zakelijke meeting. U zoekt een vergaderlocatie in Zoetermeer die bijzonder is, een prettige sfeer heeft en van alle faciliteiten voorzien. Daarbij raden wij ook de culinaire invulling van uw vergadering door onze chefkok aan. Een overheerlijke koffie en thee tafel, een uitgebreide lunch of zakelijk diner. We hebben inspirerende vergaderruimtes die zich lenen voor zakelijke lunches, productpresentaties of creatief vergaderen. Wilt u een indruk krijgen van de mogelijkheden van onze vergaderlocatie in Zoetermeer? Graag wisselen we met u van gedachten en maken we een afspraak voor een inspirerend gesprek. Op deze manier kunnen we in kaart brengen wat het beste aan uw wensen voor de vergaderlocatie in Zoetermeer voldoet.

Unieke vergaderlocatie in Zoetermeer voor effectief vergaderen

Een inspirerende vergaderlocatie zorgt voor een effectief vergadering. Daarom heeft Hoeve Kromwijk in Zoetermeer de vergaderruimte en vergaderarrangementen dusdanig ingericht, dat deze bijdrage aan een zakelijke en effectieve dag! We nemen graag alle zorgen uit handen, zodat u zich volledig op het vergaderen kunt concentreren.

Onze vergaderlocatie in Zoetermeer bevindt zich in onze sfeervolle hoeve waar we van kwaliteit, goed eten en service houden. Speciaal voor uw zakelijke meeting kunnen we een passend culinair aanbod verzorgen. Uiteraard volledig op uw wensen en ideeën afgestemd. Naast de standaard wijze van vergaderen, bieden wij natuurlijk ook de mogelijkheid voor u om speciale wensen door te geven. Dat is wat onze vergaderlocatie te bieden heeft!

Vergader arrangementen Zoetermeer

Welke arrangementen heeft onze vergaderlocatie te bieden?

Voor vergaderingen vanaf 6 personen hebben wij diverse arrangementen samengesteld. Afhankelijk van uw wensen en behoeften, is het mogelijk om een arrangement van 4 uur of van 8 uur te reserveren, waarbij koffie, thee, frisdrank en koekjes voor u klaar staan. Interesse in onze diverse extra’s? Denkt u daarbij aan de huur van een beamer en projectiescherm, lunch buffetten, snacks, nootjes en zoutjes. Mocht u na afloop van uw meeting willen naborrelen en/of blijven dineren, bekijk gerust eens onze receptie- en diner arrangementen.

Brochure vergaderarrangementen

Voordelen van onze vergaderlocatie in Zoetermeer

Gastvrijheid en culinaire verwennerij staan centraal bij Hoeve Kromwijk. Zo ook als u gebruik wilt maken van de faciliteiten van onze vergaderlocatie. Daarnaast zijn er een aantal aangename voordelen van onze vergaderlocatie in Zoetermeer:

  • Goede bereikbaarheid;
  • Centrale ligging;
  • Voor vergadering, workshop of presentatie;
  • Gratis WIFI;
  • Wij verzorgen graag alle benodigde apparatuur;
  • De mogelijkheid om aansluitend te lunchen, borrelen of dineren;
  • Diverse vergader arrangementen;
  • Wij rekenen geen zaalhuur;
  • Zeer goede parkeergelegenheid pal voor de deur;
  • Sfeervolle ambiance, heerlijke culinaire invulling

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie over de vergadermogelijkheden bij Hoeve Kromwijk? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Hoeve Kromwijk: voor sfeer en culinaire expertise

Onze vergaderlocatie in Zoetermeer bevindt zich onze sfeervolle hoeve. Gebouwd in 1871 en gerestaureerd naar aanleiding van een verwoestende brand, is Hoeve Kromwijk een monumentale boerderij waarbij oude elementen zijn behouden. Samen met een enthousiast team van chef-kok, keukenpersoneel, gastvrouwen en bediening, staan sinds maart 2019 eigenaren Marco en Fati Blokland dagelijks klaar om gasten een onvergetelijke dag en/of avond te bezorgen. Ook voor een vergadering in Zoetermeer weet u dat u bij ons in goede handen bent!

Meer weten over Hoeve Kromwijk als vergaderlocatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze vergaderlocatie in Zoetermeer? Neem dan contact met ons op zodat we u meer kunnen vertellen over onze vergaderarrangementen, vergaderruimtes en faciliteiten of reserveer direct!

Back To Top
Reserveren | 079-3217498