skip to Main Content

Volop genieten met een heerlijke High Tea

U had het in uw spontaniteit weer eens iets te snel gezegd: ik organiseer ons volgende uitje. Soms is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Want er is al zoveel georganiseerd. Jullie hebben al op zoveel verschillende plekken gewandeld, gezeten en bijgepraat. De leuke uitjes zijn bijna op, zou u kunnen denken. Maar dan bent u vast nog nooit bij Hoeve Kromwijk en omgeving geweest. Gelegen tussen het Buytenpark en het Westerpark in Zoetermeer is het een unieke locatie. Niet alleen geschikt om lekker te wandelen en te genieten van elkaars gezelschap, maar ook om bij te komen en te smullen van enorm veel lekkers tijdens een heerlijke High Tea Zoetermeer.

High Tea Hoeve Kromwijk: thee drinken en heerlijke hapjes in stijl

We kunnen u alvast verklappen: dit wordt thee drinken als nooit tevoren. Want met een High Tea bij Hoeve Kromwijk zit er allerlei lekkers voor u in het vat. Een High Tea is een ervaring om nooit te vergeten. Vergeet even uw werk, vergeet vooral even al die to do’s.

Het is doodzonde om te bezig te zijn met andere dingen wanneer u bij Hoeve Kromwijk 2,5 uur kunt genieten van al dat lekkers. De combinatie van diverse soorten kwaliteitsthee en zoete en hartige heerlijkheden is verrukkelijk!

High tea

Zakelijk meeten met lekkers

Maar ook als u een plek zoekt om eens ruim de tijd te nemen om zaken door te spreken, kunt u eigenlijk niet om Hoeve Kromwijk heen. Prachtig gelegen, met ruim voldoende parkeerplekken, en een ontvangst in stijl. Dat is Hoeve Kromwijk in slechts een paar woorden. Maar de High Tea moet u eigenlijk ook zakelijk gezien gewoon eens ervaren.

Gewoon kwaliteitsthee en heerlijk eten. Wie houdt nou niet van zoet en/of hartig? Wilt u dus weer eens samen komen met een aantal zakenrelaties, (oud-)collega’s, een brainstormgroep? Hoeve Kromwijk biedt u een geweldige setting, die de basis kan zijn voor grote zakelijke vooruitgang.

High Tea in Zoetermeer

High Tea Hoeve Kromwijk: ook voor de culinaire vergadertijger

Wilt u dus eens een unieke ervaring met uw vriendengroep? Moet die reünie toch echt wat extra cachet krijgen? Hoeve Kromwijk voldoet aan uw eisen en wensen, en denkt met u mee. Een High Tea Zoetermeer is uitermate geschikt voor een vrijetijdsuitje. Maar ook voor besprekingen op niveau kunt u nauwelijks beter zitten dan aangeschoven bij een High Tea op deze unieke locatie.

Bent u te benieuwd naar deze High Tea? Kunt u niet wachten tot u deze fysiek mee kunt maken? Krijg dan alvast extra trek tijdens het lezen hoe Hoeve Kromwijk deze High Tea voor u gestalte geeft.

Dameskrans in stijl

Zo, u heeft net weer een supergezellige bijeenkomst gehad met uw vriendinnenclub. Het was heerlijk om weer eens bij elkaar te zijn zonder de mannen.  Toen op het eind van de middag werd gevraagd wie de volgende keer wilde organiseren, stak u pardoes uw hand op. En nu ligt het initiatief voor de volgende keer dus op uw bordje. Oei. Maar als er in uw gezelschap veel theedrinkende dames zijn, is het niet moeilijk. Waarom niet eens gekozen voor een gezellige High Tea Zoetermeer, bij Hoeve Kromwijk? Vooraf maakt u een heerlijke wandeling in beide genoemde parken, waarmee u nog wat meer hongergevoel creëert. Eventueel kunt u na afloop ook nog even wandelen en tussen de wandelingen door laat u zich dus uitgebreid verwennen met een zalige High Tea. Let maar eens op hoe enthousiast de andere dames zullen reageren.

Wilt u meer informatie? Bekijk hier meer over onze High Tea mogelijkheden. Neem contact op met Hoeve Kromwijk en u bent binnenkort al te gast tijdens die onovertroffen High Tea Zoetermeer.

Back To Top