skip to Main Content

Wat mag niet ontbreken bij een paasbrunch?

Ideeën voor het paasontbijt

Vraagt u zich af wat u dit jaar op tafel zult zetten met Pasen? Het paasontbijt is een gezellig familiemoment, waarbij we de tijd hebben om in alle rust met elkaar te eten, drinken en genieten. Toch is het ieder jaar weer een hele uitdaging om te bedenken wat u op tafel wilt zetten én om voor een leuke aankleding te zorgen. Wij doen u alvast een aantal suggesties voor een onvergetelijk paasontbijt.

paasbrunch

Scrambled eggs

Eieren mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens een paasontbijt. Scrambled eggs zijn net even iets anders dan een gekookt ei en heel eenvoudig te maken. Met wat eieren, melk, peper en zout heeft u in een handomdraai iets lekkers op tafel staan. Naar wens kunt u lente ui of bieslook toevoegen aan het beslag. En vergeet de toast en gebakken bacon niet!

Quiche

Een quiche is eenvoudig te bereiden en ook koud erg lekker. Deze kunt u dus gemakkelijk een dag van te voren maken. Dat scheelt weer tijd op de dag zelf en u heeft de oven vrij voor andere gerechten of het afbakken van broodjes.

Zoet gebak

Natuurlijk wilt u ook iets zoets op tafel hebben. Paasbrood is natuurlijk lekker, maar dit is dezelfde stol die u ook met de kerst eet. Met Pasen heeft u de vrijheid om uit te pakken met een feestelijke taart of cake. Dat is weer eens iets heel anders.

Vers fruit

Even iets fris tussen door? Dan gaat een kommetje vers fruit er altijd wel in. Koop hiervoor wat eetrijp fruit en snijd dit vlak voor aanvang in schijfje/blokjes om bruin worden te voorkomen.

Iets lekkers te drinken

Natuurlijk wilt u ook qua drinken iets speciaals op tafel zetten. Verse jus d’orange mag natuurlijk niet ontbreken, maar u kunt u ook een karaf met water en schijfjes fruit of komkommer klaarzetten. Dit is lekker fris en net even anders dan water of een echte fruitdrank. Ook champagne kan lekker zijn. Het is immers een speciale dag!

Zien is beleven

Lekker eten is belangrijk, maar vergeet ook de aankleding niet. Zo wordt het paasontbijt nog specialer. Door aan uw paaskleed, servies en servetten bloemen toe te voegen, maakt u het het net even iets lente-achtiger. Ook confetti op tafel en die schattige kerstkuikentjes zijn een kleine toevoeging met een groot effect. Zorg er tot slot ook voor dat u uw gerechten leuk presenteert op een mooie schaal of etagère voor een optimaal effect.

Geen zin om in de keuken te staan?

Wilt u wel gezellig samenzijn met Pasen, maar geen uren kwijt zijn aan voorbereiding en de afwas? Dan kunt u bij Hoeve Kromwijk in Zoetermeer terecht voor een onvergetelijke paasbrunch. Kom brunchen bij ons in Zoetermeer, dan kunt u eerst lekker uitslapen en vervolgens op uw gemak met vrienden en familie aanschuiven aan onze feestelijk gedekte paastafel. Hierbij zal het jong en oud aan niets ontbreken. Wilt u voor of na de paasbrunch nog even de benen strekken? Dat is heel goed mogelijk. Hoeve Kromwijk bevindt zich namelijk tussen het Buytenpark en het Westerpark. U kunt hier heerlijk wandelen in een natuurrijke omgeving. Klik hier om te reserveren.

Back To Top